projekta napraviti mobilni telefon

U

uXing

Guest
Imam taj projekt kako bi jednostavnim mobilni telefon po sebi (biranje i primanje poziva).Svibanj biti ću dodati prikazati kasnije.

Ja sam dobio GM862-QUAD modul i GM862 Evaluation Board - RS232
http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=478

Sam spojen na PC iako to Serial kabel (RS232). I Internet utvrde prekid našto ja poslati AT naredbu po hyperterminal.Zato sam sada počinju koristiti sklop da radi kao telefon.

Problem je u tome što ja ne znam kako započeti moj projekt.Moj koncept je, Trebam tipkovnice.Zatim spojite tipkovnice na mikro directly.Then povezuju na mikro GM862.Is to pravo? Am I morate dodati nešto između tipkovnice i mikro?Također mikro i GM862?

Želim znati što je dobro sklop za ovaj projekt?Htjela bih koristiti C program.Čini se da PIC i AVR su najpopularnije.Je li dovoljno za PIC16F877 radiš?

Imate li kakvih izvora i projekt koji je sličan to? Mogu li poslati to za mene kao referenca?

Ja sam stvarno nije upoznat s it.It je moj prvi put za napraviti ovu vrstu projekta.

koristiti NXP LPC microcontrollers
ARM ga UC, Most telefonija korištenja ARM UC!

Morate dodati neke resistors između tipkovnice i UC i ništa između UC i GM.
U GM ima RS232 port koji podržavaju 3V!

Koja je prednost LPC UC?

Ljudi je rekao da je dobar za AVR C progamming, i sam koristi AT89C51 prije.Tako bih želio koristiti AVR ako nema veliki problem na AVR serije.A je to dobro za mene korištenje ATmega32 u ovom projektu?

Kako ja vidim samo trebate serijski port na Vaše sučelje s GSM modulom.
Za tipkovnicu možete koristiti bilo koji od portova IO sklop.

Tako ne samo da možete koristiti AVR ATMega32 ali možete također koristiti svoj AT89C51 jer oboje imaju serijski port i IO luke!

Da, možete koristiti AT89c51 previše.
Prednost:
ur rad će postati simple.press tipkovnica brojevi, dekodirana ih u sklop, a zatim jednostavno poslati AT naredbe u skladu sa dat ...
tako jednostavno: D
i ako je modul kabel pa je potrebno u RS232 s kontrolerom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back