Programiranje PIC30F6xxx

Z

zop1080

Guest
Zdravo,
Ja sam trenutno rad s dsPICDEM plus 1,1 Razvoj zajednica i ja sam novi u ovoj vrsti programiranje.Moj trenutni program je podrška to napisati 1 do porta tako da mogu aktivirati opto izolator ......
Imam bio čitanje o TRISx, LATx i PORTx osim ne znam kako da adresu ispraviti luke ili čak i ja koji port bi trebao koristiti.
Luka će biti vožnja OPTO IZOLATOR i ako bilo tko ima prijedlog kako za napraviti ovaj tip stvar, let me know.
Ovo je moj broj za jednostavan program za uključivanje RB0.
Ono što am ja događaj izvrnut?
# include <p30F6014A.h>
void main (void)(/ * Postavi LUKA B kao digitalni izlaz * /LATB = 0x00;TRISB = 0x00;
LATBbits.LATB0 = 1;
while (1);)Hvala puno,
ZOP

obično na portu i B u svim slike nalaze se analogno / digitalni konverter, koji su omogućene na propust.morate ih onemogućiti prije nego što ćete biti u mogućnosti postaviti bilo koji pin koji ima analogni funkciju.U mom PIC24H registrima koji kontroliraju ADCs nazivaju AD1PCFGH i AD1PCFGL - vjerojatno oni su pozvani na isti način u dsPIC30.kada je neki bit u tim registrima je 0, pin funkcionira kao analogni ulaz, tako da se svi okrenuti ADCs morate ih postaviti na 0xFFFF.

BTW - prestati koristiti bold, vidimo svoj post sasvim jasno bez njega.

BTW2 - vaš post je vrlo neuredan, zapravo ja ne znam što učiniti vas pitati, a zašto mislite da vam kôd je krivo, zašto ne znate što igla za korištenje itd. itd. itd. pokušati da budemo precizniji.to je ključ za dobar inženjer

0x41 0x56 0x45!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back