Problemi s Assura LVS

P

Pantich

Guest
Imam nekih problema prolazi Assura LVS na simetrični sklop.Assura govori mi da sam za razmjenu kočiće.Ako sam to učiniti, LVS uspješno je završen, ali mislim da bi trebalo proći čak i ako ne razmjenjivati ih.Ive 'isto tako pokušao proći Diva LVS i to je to učinjeno uspješno.
JA isto tako imati druge sklopove koji se temelji na simetrično jedan i oni su prošli i Assura Diva LVS uspješno.
Može bilo tko pomoć mene ugoditi?
Hvala

Pantich wrote:

Imam nekih problema prolazi Assura LVS na simetrični sklop.
Assura govori mi da sam za razmjenu kočiće.
Ako sam to učiniti, LVS uspješno je završen, ali mislim da bi trebalo proći čak i ako ne razmjenjivati ih.
Ive 'isto tako pokušao proći Diva LVS i to je to učinjeno uspješno.

JA isto tako imati druge sklopove koji se temelji na simetrično jedan i oni su prošli i Assura Diva LVS uspješno.

Može bilo tko pomoć mene ugoditi?

Hvala

I kako mogu naručiti igle u netlist?
Hvala vam za odgovor.

Pantich wrote:

I kako mogu naručiti igle u netlist?

Hvala vam za odgovor.

Hvala jo rajesh13.Sam promijenio redoslijed pin, ali ja još uvijek imaju isti problem.Bilo koja druga rješenja?

Molim Vas, imajte na umu da je čista Assura hijerarhijski alat.
Tvoj problem je vrlo vjerojatno zato što niste koristili verzija pogodna za proces Design Kit.
Jednostavno možete staviti bilo koju Process Design Kit na bilo koju verziju kadenca i wack out rezultat.Stvari će ispasti u krivu.
Pobrinite se da koristite kadenca je recommmended po vašem ljevaonica.

Jedna zanimljiva trebali primjetite da, ako je to buka simulacije u IC446 i buke simulacije u verziji IC5.0 Oba vam je dao različite rezultate.

Ako mene pitate, ja ću ti reći da molimo koristite IC5.033.Ne koristite IC5.0 što je ljepušan velik dio problema.

Ja sam već riješio moj problem.Stvar je da sam bio koristeći simbol kruga kao simboličan.Ali čini se da Assura ne radi dobro sa simbolom pregleda.Tako sam morao koristiti shematski prikaz i stavite borika tamo.
Hvala svima.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back