Problemi na kaskadno DC / DC pretvarač s poticaj inverter

S

Solarnewbies

Guest
Projekt: Studija o naslagati DC / DC pretvarač s poticaj inverter za grid aplikacija.

Problem je naišao:

1) i / p napon DC / DC pretvarač je postupno povećanje (0Volt do 30volts) promatrati pouzdanost dizajna krug.2) Kada sam / p napon DC / DC potaknuti coverter je povećanje za iznad 10V, tu će biti iznenadna ogroman skok u I / p struja oko 2 ~ 3 puta normalnog raspona.O / p od inverter radi u redu (napon i struja)

Radio sam na ovom studiju za nekoliko mjeseci, a još uvijek ne može znati što uzrokuje ja / p struja se ponašaju abnormalno (nagli porast veći od raspona).Nadam se da će netko Pro mogućnosti kako bi osigurao vrijedne savjete.Vrlo mnogo poštovati!

Čini se da je induktor pojačati circit ide u zasićenje.
PozdraviDodano nakon 5 minuta:http://www.daycounter.com/LabBook/BoostConverter/Boost-Converter-Equations.phtml

Hi pauloynski

Hvala za savjet.Činiti se poput ti si jedini koji odgovor za mene..

Bi bilo vrlo mnogo poštovati ukoliko može mi reći više obzirom na izbor induktor za moje potaknuti krug.

Moj induktor je odabrana na temelju obračuna (CCM) i simulaciju ispunjavanja koristeći Psim softvera.Kaskadna pretvarači dobro raditi u Psim softvera.

Pojedine hardverske implementacije i za DC / DC pretvarač i inverter rade dobro.Imala sam test njihovim individualnim pouzdanost.

Problem se dogoditi samo kad sam ih kaskadna i variraju ja / p napona iznad 10V.

Rgds

U kojoj se napon inverter početi raditi? Kada DC-DC start to regulirati?

Uzroka, induktor zasićenje je uvijek opcija.Bez gledanja valnih oblika i krug detalja, čini mi se gotovo spekulativne utvrditi stvarni problem.
should be sufficient to gather a bit more of information.

Po mom mišljenju, tu treba biti razumljiva objašnjenja. Nekoliko mjeseci
bi trebalo biti dovoljno za skupiti malo više informacija.Za mene to je obično razdoblje pokrivaju krug razvoja, prototipova i pre-početak serijske proizvodnje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back