problem u izgradnji inverter

P

potetojb

Guest
Prvo, želim pitati kako napraviti inverter od 12Vdc (mobilni baterija) kako bi jednofazni 240Vac.Second, želim pitati zašto moj inverter samo se o 110Vac od 12Vdc, kako bi ja koristio transformator 12V za osnovne i 240V za sekundarnu ....

možete koristiti dvijeina konfiguracije mosta.
Ako koristite puni most možete dobiti izlazni napon 220V.
U pola mosta, ako koristite [6V: 220V] transformator možete dobiti 220V.

Pozdrav,
Davood.

Postoji svibanj biti mnogo razloga zašto ne dobiti puni 240V na izlazu ..
Na primjer, ne smijete voziti tranzistora snage od potpunog zasićenja u punoj cut-off ..

Možete li post shema ..
Je li to slično onome što možete vidjeti na priloženoj slici?

Pozdrav,
IanP
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli ovu privitku

hvala IanP i Davood Amerion za odgovor na moje pitanje.Za vašu informaciju moja circiut je slično sa circiut koju ste poslali za mene.ali sada ja želim znati kako izgraditi puni bridge.can Vam poslali circiut za mene.Drugo je pak pitanje kako voziti snagu tranzistora od potpunog zasićenja u punoj cut-off.I stvarno se odnose na vaš circiut, ali ne može dobiti očekivani izlaz 220Vac.The spoja imati dodatni circiut ili ne da biste dobili puni prinos.

potetojb je napisao:

Prvo, želim pitati kako napraviti inverter od 12Vdc (mobilni baterija) kako bi jednofazni 240Vac.Second, želim pitati zašto moj inverter samo se o 110Vac od 12Vdc, kako bi ja koristio transformator 12V za osnovne i 240V za sekundarnu ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back