problem u instalaciji RedHat Linux 7,3

S

sajeev

Guest
bok,
Pomozi mi u instalaciji Redhat linux7.3.When ja pokrenuo postupak instalacije, njegova je pitao za izvor drive.I odabrane lokalne CD-ROM, SCSI drive.But svoju ne otkrivanje cd rom.Plz mi pomogne u this.I mogao instalirati nove verzije linux (fedore core 3). Ja sam koristeći Intel P4 stroj, 512MB RAM, Intel915GAV matična ploča, Sony DVD pisac (crni) ... plz pomoć

sajeev wrote:

bok,

Pomozi mi u instalaciji Redhat linux7.3.When ja pokrenuo postupak instalacije, njegova je pitao za izvor drive.I odabrane lokalne CD-ROM, SCSI drive.But svoju ne otkrivanje cd rom.Plz mi pomogne u this.I mogao instalirati nove verzije linux (fedore core 3). Ja sam koristeći Intel P4 stroj, 512MB RAM, Intel915GAV matična ploča, Sony DVD pisac (crni) ... plz pomoć

isprobati najnoviju verziju Linuxa poput ... Fedora Core 4!!redhat 7,3 je način previše star, možda je u stanju prepoznati to noviji DVD voziti.

sretno

Ja sam zbunjen.Je to odredište pogon ili pogon izvora.

Ako ste pokrenuli instalaciju sa CD-a kako mogu to pitati ponovo za izvor voziti (što odlagališta komunalnih instalacija je to?).

U svakom slučaju, čak i ako ste instalirali sve što je u ispravan način da će biti mnogo nedostaje vozača.Zbog RedHat Linux 7,3 objavljen je skoro 4 godine.To neće imati upravljačke programe za bilo koji od devce pušten nakon njega.Tako da je bolje ići s NK.

sajeev wrote:

bok,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back