Problem tampon

P

pratap_v

Guest
Koja je razlika između sata i normalan tampon tampon?
molimo da ne recite mi stvari poput vožnje prednosti ...

hehe, koliko ja znam, cell_rising i pada prijelazno vrijeme od sata tampon je gotovo jednaka, ali nije normalno tampon.tako da možemo dobiti dužnost ciklus sata.

Dovoljno je dodati još jednu, razlikovati se odgode treba biti min za sve kutove PVT ...pozdrav
yln

"Samo je dodati još jednu, razlikovati se odgode treba biti min za sve kutove PVT ...pozdrav
yln "Bok,

JA licemjerje dobiti ur plz u ans.Can to objasniti.

Pozdrav,
Deepa

Clock buffers su posebno dizajnirani odbojnici koriste za sat stablo sinteza i usmjeravanje sat.Ove buffers imaju jednak uspon i pad vrijeme tako da oboje sat rubovima imaju isti nagib, a jednaki.Te isto tako imati niske buffers kašnjenja i manji parazitni kapacitet, tako da sljedeći tampon ili logika ne učitava tampon i izazvati sat valnog padinu za promjenu.

sat tampon idealni su za CTS!posebno dizajniran kako bi hav isto vrijeme pada ustati n ..
stoga se koriste u sat stablo n više od ponekad normalno odbojnika ili inverteri r koriste u CTS

sat buffers imati skoro isti uspon i pad vrijeme i isto tako manje parasitics osim normalno odbojnika koji se koriste u podatkovna staza.

općenito, sat tampon ima skoro jednaku uspon i pad odgađanja, to je dobro

nekretnine za satove.normalno tampon uspon i pad odgode razlikuju mnogo.pratap_v je napisao:

Koja je razlika između sata i normalan tampon tampon?

molimo da ne recite mi stvari poput vožnje prednosti ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back