Problem sa USB Bljesak voziti!

0

001

Guest
Zdravo,

Ja vlasništvo problem sa moj bljesak voziti.To je disk 2,0 Samsung 256MB bljesak.Primijetio sam da to više nije moguće pisati ili čitati ga.JA dobiti poruka "disk nije formatiran".Ako JA pokušati format pomoću Windowsi XP, 98 ..., ja does'nt formatu. "Ne mogu formatirati disk".Ugoditi moći netko pomoć mene vanjska strana.To se događa da mi drugi put, kao što sam već izgubio jednu od različitih napraviti na isti način.001

Imam sličan problem s mojim
"-obor voziti" EMTEC 256MB,

U mom slučaju to je software problem.
Uređaj radi u redu XP ili 2000, ali to ovisi u win98.

Negdje se radi ako obor voziti je umetnuti-to USB prije na snagu.
Somtimes sasvim suprotno, to radi ako je spojen za vrijeme normalnog rada.
Ponekad mi se "plavi ekran" (neočekivana pogreška na lokaciji ....)
Katkada JA dobiti jednak komunicirati kao što je predstavljeno u originalni post: "remowebable disk nije formatiran" (ali nakon power-off/of to radi OK - no oblikovanje je potrebno)
Negdje maknuti "pero" iz USB-a i insertin ga opet ispraviti problem.

Nemam pojma šta postupak bi trebao biti iskorišten za dobivanje stabilan rad (ili barem repetitivna ponaša).
Moram dodati, da sam instaliran izvorni softver vozač za win98,
a problemi se pojavljuju na nekoliko računala (čak i na onu s "djevice" WIN98 sustava)

Nakon nekoliko mjeseci dissappeared problem, (ne znam zašto).
Trenutačno na Win 98 Ja sam uzimajući komunicirati da "removable disk" nije dostupan "i nakon prekida veze i povezivanje opet datoteke se pojavljuju.
Sličan problem je sa WinXP, ali je više komunicirati izravno "Molimo unesite USB uređaja", umetanje i uklanjanje make-obor voziti se vidi sustava.
Moram priznati, da u slučaju fotoaparata (Konica Minolta, Sony) takve stvari nikada ne događaju.Datoteke se uvijek vide nakon što su prvo spajanje na PC USB kamera i sustav je uvijek stabilan.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back