M
manissri
Guest
hi. sve
plz pomoć ..
ja sam desiinging pipelined ADC ...
za što imam to desing opamp s 12.5ns taloženje vrijeme ..
za ovo ja sam koristeći presavijeni cascode puni diferencijal arhitekture.
specifikacija se daje za mene je vrijeme doseljenja je od 12,5 ns.
rješavanje ovog puta ja izračunat najgore pobio stopa (vdd / 2) / (ts/10) kao dano u holberg knjiga da, ako ubi stopa nije dala i settlilng vremenu daje onda bi najgori pogubio stopa po naseljavanju vrijeme naočale.
tako da ovaj sam dobio trenutno ubiše stopi od oko 5 ma u rep presavijeni cascode potpuno diferencijalne opamps.tako da je ovo mnogo tekuće ja sam uzimajući ogromne veličine moje opamps.
pa gospodine moj pitanje je kako ja nastaviti izračunati struje u dati po repu naseljuju vrijeme naočale ..
Ja sam nesposoban to riješiti ...
plz pomoć ...
moj vdd je 5v i vss je 0V
plz pomoć ..
ja sam desiinging pipelined ADC ...
za što imam to desing opamp s 12.5ns taloženje vrijeme ..
za ovo ja sam koristeći presavijeni cascode puni diferencijal arhitekture.
specifikacija se daje za mene je vrijeme doseljenja je od 12,5 ns.
rješavanje ovog puta ja izračunat najgore pobio stopa (vdd / 2) / (ts/10) kao dano u holberg knjiga da, ako ubi stopa nije dala i settlilng vremenu daje onda bi najgori pogubio stopa po naseljavanju vrijeme naočale.
tako da ovaj sam dobio trenutno ubiše stopi od oko 5 ma u rep presavijeni cascode potpuno diferencijalne opamps.tako da je ovo mnogo tekuće ja sam uzimajući ogromne veličine moje opamps.
pa gospodine moj pitanje je kako ja nastaviti izračunati struje u dati po repu naseljuju vrijeme naočale ..
Ja sam nesposoban to riješiti ...
plz pomoć ...
moj vdd je 5v i vss je 0V