T
thavamaran
Guest
Hi everyone, Im Thavamaran, trenutno radi na završne godine projekta, im koristeći senzor CMOS boju za moj projekt, TCS230 iz TAOS.Kad sam bio testiranje u zadnje vrijeme, ja zabunom mjesto pinova na suprotan način maketa, i stoga mi je otišao u zemlju VCC i izlaz također otišao u VCC, pa onda ja ostvariti i stavite ga na ispravan način i spojite osciloskop, pretpostavljam da se trgu valnog oblika sa 50% radnog ciklusa, ali ono što sam dobio nije bila square wave, ali neke krivulje u square wave, nekakvu buku.
Tada sam dao pauzu za senzor i probati vratiti, to je bio workin, kad sam ga izlagati različite boje i frekvencije mijenja uzrok njegova digitalni izlaz senzora frekvencije.ali nakon nekog vremena, senzor dobiva tako zagrijava i ima je nema više izlaza, onda sam mu dati odmora opet i pokušajte ponovno, Internet funkcionirati za neko vrijeme savršeno, a kada se zagrije, bez ispisa.
Molimo momački, ja stvarno potreba savjetovati o tome, što mogu li obaviti?
Brgds,
Thavamaran
Tada sam dao pauzu za senzor i probati vratiti, to je bio workin, kad sam ga izlagati različite boje i frekvencije mijenja uzrok njegova digitalni izlaz senzora frekvencije.ali nakon nekog vremena, senzor dobiva tako zagrijava i ima je nema više izlaza, onda sam mu dati odmora opet i pokušajte ponovno, Internet funkcionirati za neko vrijeme savršeno, a kada se zagrije, bez ispisa.
Molimo momački, ja stvarno potreba savjetovati o tome, što mogu li obaviti?
Brgds,
Thavamaran