Problem s crvenom diodom pogreške u ICD2

Je li itko vidio crvena LED dioda (pogreška dioda) svijetli. Imam icd2 klon za nekoliko mjeseci, a tijekom rada nekoliko pogrešaka, ali su ocured crvena dioda je uvijek isključena.

Lijep paket za ICD2. postoje mnoge teme i postovi o iCD2 u ovom forumu, ali kad newbie želite napraviti ICD2 biće confused.please objaviti kompletan dizajn za icd2 (shematski, PCB, firmware, i vaše lijepe note). Vaš post mogao biti dobra referenca za sve one koji žele napraviti iCD2. hvala

[Quote = predrage] Da li je netko vidio crvena LED dioda (pogreška dioda) svijetli. Imam icd2 klon za nekoliko mjeseci, a tijekom rada nekoliko pogrešaka, ali su ocured crvena dioda je uvijek isključena. [/Quote] da, na mom ICD2 klon sam vidio da treperi kad sam se krivo bootloader, ali nakon toga, koristeći pravo bootloader ostaje u stanju mirovanja. [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 4 minuta: [/color] [/size] usput, tu je slika mog uređaja http://www.floyd.szm.sk/b / icd.jpg to je conneted na malo eksperimentalnih brodu s 18F452, a gore na desnoj strani je standardni 16 * 2 char zaslon, tako da ccan zamisliti veličinu moje ICD klon :) ispričavam se za loše kvalitete slike, moj stari stari fotoaparat ne može to učiniti bolje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back