Problem s CMOS inverter (napajanje pitanja)

M

massive_attack

Guest
zdravo

imam CMOS invertera i preko njega pmos tipku prekidača napajanja (3.3V) za inverter.

dobro je inverter u pmos je spojen na napajanje (3.3V) i invertera je ulaz je spojen na 5V.

što se događa tada?

ako je prekidač je na sam više od 3.3 V na to je odvod struje i neobičan

pozdravi

No ono što se umeće (izvor) / Nwell dioda će se naprijed-biasd.

Ako samo invertors ulaz je spojen na 5V, onda ovaj invertor će funkcionirati ispravno sa svojevrstan izlaz izvukao na 0V.Međutim pmos će biti u akumulaciju i imate preko ističući vrata oksid od nmos.Ground bounce intereesting bi trebao biti previše.To ne bi trebao slomiti oksid - 3.3V vrata oksida će stajati 7V, osim ako svoj isprdak.Ali ako se nastaviti raditi invertor, oksidni će se istrošiti Fab brže i ne bi kazniti ove vrste zlostavljanja.

Pitanje je, gdje je 5V dolazi iz?Output drugog 3.3V invertor?Ovo je određen ne!Ako pokušavate pretvoriti 3V do 5V logika logika onda koristiti konvencionalni dolje radnik shematski.

U svakom slučaju pravo pitanje je: da li vi znati koliko dugo je potrebno da se da smo od invertor iskra je neki dizajneri oku, na klupu?Tender loving care tijekom svojih izmišljotina, suze!radosti !......

a onda ga udariti sa čekićem !!!!!

Mislim da mos zlostavljanje treba biti kazneno djelo.

to znači da vam kaže opskrba je 3.3V a ulaz je 5v onda što se dogodi ako će povezuje ja mislim da ništa neće b dogodilo kao neki pad napona praga će dobiti preko nmos

Nisam siguran ali mislim da ako se primjenjuju 5V, onda pretjerati napon uređaja će biti prevelik, tako da je odvod struje uređaja će biti preveliki, a tako da će se povući previše struje od 3.3V napajanje , tako da potrošnja energije će biti previše velika i uređaja vjerojatno će dobiti vrući, ili čak biti oštećen.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back