Problem programiranja XC95108

K

kras

Guest
Pozdrav svima!
Ja sam vrlo dobro poznat programer za CPLD sa dva 75HC125 ..imam ciljne XC95108 ..I `m koristeći WebPack 5.1 i Win 2000 ..
Pa kad sam dati do sudara auto inicijaliziranje nađe ciljne ga prepoznati i inicijalizirati lanca uspješna ..COMAND pročitati prazno, readback, dobiti id itd, osim istrugati i programu rade ok ...našto ja probati za izbrisati određeni član sprava to mi govori da je uređaj briše uspješni, ali program je opskrbljena za neko vrijeme ..našto JA pokušati program uređaj Program je opskrbljena za dugo vremena i treba ga ubiti ..ima je malo communiaction, kada programiranja, može biti jedna malo na drugi, ali uređaj ne programirano ..bilo kakve ideje kako riješiti ovaj problem?
Hvala ..

hi,
problem je iz svog programer, trebali biste provjeriti TMS pin
Idi na ispravljanje lanca i provjerite TMS pin, koliko dugo se žice koja
koristite za spajanje na paralelni port, trebali biste primijetiti da
ne bi trebao biti duži od 25cm.
drukčije poslati mi svoje programer shematski spoja ja mislim neki dio trebalo bi biti ispravljene.

Mi smo trčali 30 m mačka-5 kabel bez problema; ->

Jeste li vidjeli "XC95108 nepomagan" prilikom skeniranja lanac?

Bok!
JA postaviti moj problem ..
postoji opcija u postavkama pod nazivom "Program uređaj u načinu rada istodoban"
tako da ova opcija je "on", ali to vrijedi samo ako imate više od jednog uređaja Chan (I gues) ..ali ja sam samo jedan ..tako da sam isključen, a sve je u redu sada ..
Hvala ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back