Problem je u pristupu memorijske kartice microSD adapter kroz

S

shom_show

Guest
Bok, ja sam pokušavao pisati podatke na memorijsku karticu kroz microSD adapter za microSD ATMEGA32 datalogger. No, s HyperTerminal softvera kartica ne dobiva otkrivena. Može bilo tko ugoditi pomoć mene riješiti problem. Ja sam pridaje ISP veze i krug podataka drvosječa. Molimo imati svoj odgovor. Sumanta

Bok, ja sam pokušavao pisati podatke na memorijsku karticu kroz microSD adapter za microSD ATMEGA32 datalogger. No, s HyperTerminal softvera kartica ne dobiva otkrivena. Može bilo tko ugoditi pomoć mene riješiti problem. Ja sam pridaje ISP veze i krug podataka drvosječa. Molimo imati svoj odgovor. Sumanta
Molimo provjerite napajanje koje ste unijeli na karticu. Ja ne mislim da će biti 5,0 Volti, to će biti prilično manje nego da i kartica možda su oštećeni do sada zbog viška napona stresa!

Molimo provjerite napajanje koje ste unijeli na karticu. Ja ne mislim da će biti 5,0 Volti, to će biti prilično manje nego da i kartica možda su oštećeni do sada zbog viška napona stresa!
Bok, ja sam provjerio napajanje ulaz microSD adapter, to je 5,26 volti. Možete li mi reći kako brzinu prijenosa postavke učinjeno u AVR Studio4. Kao što sam postavljanje neke brzine prijenosa podataka u HyperTerminal softver tako da mislim da možda postoji neki drugačiji vrijednost brzine prijenosa postavljen ranije, tako da HyperTerminal softver nije u mogućnosti otkriti memorijsku karticu. Nadajući se da će dobiti svoj odgovor. Sumanta

Bok, memorijska kartica ne dobiva otkrivena u HyperTerminal softvera. Ima li bilo koji vozač koji je potreban da se instalira za memorijske kartice biti otkrivena na računalu putem ATMEGA32 mikrokontrolera kao po shemi u prilogu u mom prvom postu. Molimo imati svoje prijedloge u vezi rješavanja problema. Sumanta

Je PC terminal povezivanje jedinica je naredba-crta-sučelje, a to je tamo da je citirajući "Ne memorijske kartice" ..? zabavite se uvijek Neal

Jeli PC terminal povezivanje jedinica je naredba-crta-sučelje, a to je tamo da je citirajući "Ne memorijske kartice" ..? zabavite se uvijek Neal
Bok, ja sam pridaje kruga dijagram datalogger što sam pokušava provesti. Tu u može vidjeti da je memorijska kartica kroz adapter je spojen na mikrokontroler koji je pak opet povezan s MAX232. To ima veze RS232 koji je povezivanje s računalom. Dakle, u skladu s tim sam napravio krug vezu. Ima li kakvih vozač datoteke, potrebne da se instalira tako da ATMEGA32 je u mogućnosti to otkriti na memorijsku karticu. Molimo imati svoje prijedloge u vezi rješavanja problema. Sumanta

Izvorni vezu ovog projekta nalazi se ovdje, također postoji potpuna objašnjenja i potrebna informacija: http://www.dharmanitech.com/2011/05/microsd-atmega32-datalogger.html Ovaj sklop ono što Pošta koristi microSD ExtremeElextronics koji imaju regulacije napona na 3,3 V za SD karticu. Na istom mjestu ste dovršili objašnjenje kako povezati SD sa UC. Možete imati i druge primjere bez microSD modula, koje možete koristiti: http://www.dharmanitech.com/search/label/microSD% 20% 2F% 20SDHC

Izvorni vezu ovog projekta nalazi se ovdje, također postoji potpuna objašnjenja i potrebna informacija: http://www.dharmanitech.com/2011/0...ech.com/search/label/microSD% 20% 2F% 20SDHC Zapravo nisam koristite microSD modul i microSD priključak, ali umjesto da sam pomoću microSD adapter s memorijskom karticom. Imam lemljeni pinove na microSD adapter i imaju fiksne ga na Bredboard. Onda sam ga spojeno sa ATMEGA32 prema kao što je prikazano u shemi na datalogger. Hoće li se na taj način memorijska kartica se ne može pristupiti mikrokontrolera. Molimo imaju svoje prijedloge. Sumanta

Jeste li provjerili drugi link u postu # 7 postoji kompletna objašnjenje od autora, to bi trebalo raditi kao što je to: [SIZE = 1] ---------- Post dodan u 17:08 ---------- Prethodni post je bio u 16:59 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Kao dodatna tom lijepom projekt izradio prof. Dharmani Možete koristiti djelilo napona na ulazu ADC za mjerenje visokog napona onda 5V, ili možete mijenjati i podešavati kamenca u izvorni kod da biste dobili pravi napon.

Jeste li provjerili drugi link u postu # 7 postoji kompletna objašnjenje od autora, to bi trebalo raditi kao što je to: Bok, ja sam provjerio tu dužnost. Oni su pokazali da se veze za ATMEGA8. Ali ja sam koristeći ATMEGA32. Za to je potrebno veza dao u datalogger krug znači koji port microSD adapter bi trebao biti spojen s mikrokontrolerom. Tako sam učinio krug skladu s tim. Nadajući se da će dobiti svoj odgovor. Sumanta

Bok, ja sam provjerio da je post. Oni su pokazali da se veze za ATMEGA8. Ali ja sam koristeći ATMEGA32. Za to je potrebno veza dao u datalogger krug znači koji port microSD adapter bi trebao biti spojen s mikrokontrolerom. Tako sam učinio krug skladu s tim. Nadajući se da će dobiti svoj odgovor. Sumanta
Ne moj prijatelj Nisi pažljivo gledati tu je ATMEGA32 u tri varijanta krugova, ja postavljati ver2.4 u mom postu # 7, a vi odgovorite s citat u postu # 8, tu je krug, ili čitati vezu što sam dati .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back