Pročitaj datoteku i stavite vrijednost u funkciji ... reprodukcija u Matlab

P

parthapratim

Guest
može bilo tko pomoć oko koristeći nešto u Matlab?

Ja sam to čitanje datoteke koje sadrže neki binarni i stavite vrijednost tih vrijednosti u Genetski algoritam
je reprodukcija, ukriženi & mutacija function.But ja licemjerje shvatiti kako mogu učiniti it.pls bilo tko pomoć mene.

Kao i ja sam početnik u Matlab pls pomoć mene sa lako words.If iko pomoć mene onda sam ja veoma zahvalan.

zdravo

To je dio Matlab help pokušati vidjeti u Vašem Matlab help

fopen

Otvori datoteku ili dobiti informacije o otvorenim datotekama
Syntax

FID = fopen (filename)
FID = fopen (filename, dozvole)
FID = fopen (filename, permission_tmode)
[FID, poruku] = fopen (filename, dozvole)
[FID, poruku] = fopen (filename, dozvole, machineformat)
[FID, poruku] = fopen (filename, dozvole, machineformat, kodiranje)
fids = fopen ( 'all')
[filename, dozvole, machineformat, encoding] = fopen (FID)
Opis

FID = fopen (filename) otvara file filename za pročitati pristup.(Na Windows ® sustavi, fopen otvara binarne datoteke za pristup read.) The filename argument je niz zatvara u jednokrevetnim navodnika.To može biti MATLABPATH relative partial puta ako je datoteka otvorena samo za čitanje.Relativni put je uvijek tražili prvi s obzirom na trenutni direktorij.Ako se ne nađe, i čitanje samo je naveden ili podrazumijevana, zatim fopen radi dodatnih pretraga u MATLABPATH.

FID je skalar Matlab ® integer, naziva datoteke identifikator.Vi koristite FID kao prvi argument u druge datoteke ulazno / izlaznih rutina.Fopen Ako ne možete otvoriti datoteku, ona se vraća -1.Dva identifikatore datoteke se automatski dostupne i ne mora biti otvorena.Oni su FID = 1 (standard output) i FID = 2 (standard error).

FID = fopen (filename, dopuštenja) otvara file filename u određenom dopuštenja.Dopuštenje argument može biti bilo koji od sljedećih:

Dozvola Specifiers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back