Priručnik mapiranje bodova u zlatnim i izmijenjenih strane

A

amitk3553

Guest
Poštovani prijatelji, U IP, našao sam se bez plana points.And vidim da, za sve točke u zlatnoj strani postoje slični bodova po imenu u Revidirane side.But ja preslikanog sve s istim imenima u tamo s druge strane ručno. Tada sam u usporedbi i utvrdili da se cijeli dizajn je u potpunosti zeleni s nekim upozorenja. ONDA Molimo Vas da, JE WRIGHT način usporedbe? U drugim blokovima, sve točke automatski mapirati excxept ove, tako da stvara zbrku u mom mind.So molim recite mene nešto o it.Thanks korisne. Pozdrav Amit

Prvo - identificirati razlog alat nije mogao automatski. Ne možete preslikati sve točke ručno - ja sam uz pretpostavku da je malo dizajn što je vaš "skup metoda mapiranja" postavka?

Prvo - identificirati razlog alat ne može automatski. Ne možete preslikati sve točke ručno - ja sam uz pretpostavku da je malo dizajn što je vaš "skup metoda mapiranja" postavka
Bok prijatelj, a ne sve točke, ali postoje neke bodova kao 8-10 u 200, što sam? mapirati ručno .... Koristio sam mapiranja kao što su:? Skup metoda mapiranja-keep_unreach POSTAVLJANJA molimo Vas da specifični u postavkama. Pozdrav Amit

Amit bih početi prvo sa zadanim postavkama na prvom mjestu. Mijenjate samo ako je moj mapiranje ima previše izvođenja uz pretpostavku u tom slučaju postoje razlike na zlatno i revidirala onda početi s "reći ime prvi put" ako ne i više prema "samo po imenu" Što sam pokušava reći je da behavour mijenjati samo ako postoji je pitanje nije drugačije

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back