prijemnik dizajn upit

B

bizoo

Guest
Hi momački ja sam upravo sada proučavanje različitih valnih oblika ide na prijemnik.

To je visoka freq prijemnik i njegov ulazni je signal 5GHz i stavi van je 11 MHz signal (signal u osnovnom pojasu)

Zatim Otkrio sam prijemnik raspolaže sa 4 pina izlaz ide u procesor u osnovnom pojasu,

2 su za u fazi dio (I signal) i 2 su vlaknima armirani polimer iz faze dijela (Q signal)

moje pitanje je zašto da prijemnik ima 2 igle svaki za I i Q oba signala
jedan od ova 2 pinova je ve napon i druga je isti val, ali s ve-napon,Na taj način Pitam se što će to utjecaj imati kad imam ova 2 valovi, ali sa suprotnim polariteta ići u osnovnom pojasu procesor, i kako to schme je differernt za slučaj kada sam i Q signal ima samo jedan PIN svaki

br

I u osnovnom pojasu / Q izlaz je razlika.Osnovnom pojasu informacije se provodi na razliku napona između ta dva signala.A / D input u osnovnom pojasu mora imati diferencijal ulaz na utakmicu.

Ako imate jedan klin za I i Q za jedan klin, onda se informacije između signala i tlo.Same informacije, različite reprezentacije

Dave
www.keystoneradio.com

Hvala za odgovor
u vezi input za A / D, što će se dogoditi ako dodam (ili oduzimanje) signale, a zatim hranjeni ovaj signal u / D nego pazeći da / D prihvaća ulazni diferencijal.

Oduzimanjem dva signala će mi dati originalni signal, to će se shema raditi na isti način kao u odnosu na vlasništvo diferencijalni ulaz za moju / D

Diferencijalna operacija daje mnoge prednosti prilikom dizajniranja integriranih sklopova, jer tranzistori mogu se uskladiti jedan po jedan.To može dovesti u bolju linearnost i dinamički raspon.Stoga to nije dobra ideja da se pretvoriti u jednu koja je završila.Koristite diferencijalna međuspremnik (ADC vozač) umjesto te pronaći prikladan ADC sa diferencijalni ulaz.Većina velikih brzina pretvarači imaju diferencijalni ulazni bilo kako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back