Pretvaranje PC stol mic

F

fjpompeo

Guest
Bok,

Potreba za pretvoriti moj electrect mikrofon stol PC-u usmjeren electrect PC stol mikrofon kako bi se smanjio kurva okoliša bukom poput PC-a ili PC PSU CPU ventilator, ulične buke i tako dalje.Ako je moguće s automatskom kontrolom razine (kompresor / limiter).

To mic će se koristiti u PRŠUT 80m SSB stanice.

Pozdravi,

Fernando

Bok,

Dug kao JA znati, jedini način da se promijeni omni Electret mikrofon u jednosmjerni jedan (cardiod) morate promijeniti mic element, tj.: Electret dio sebe.Ti su dostupni iz više izvora, nedavno sam kupio mnogi iz 'farnell.com', oni imaju mnogo različitih veličina i modela oba unidirecitonal,.i Omni.

Nažalost, ne mogu ih testirati zvučnu karticu sa mojim, jer je mic ulaz je puhano, dok leđa (potpuno moja greška), ali s preamp i linija u, svi elementi Electret sam dobio od Farnell bili vrlo dobri qaulity.

Ako ne možete dobiti održavati bilo kakve zamjene elemenata, postoji jedan način znam.Jedina razlika između omnidirecitonal, a jednosmjerni mics je to, jedno je imati rupe u leđa elementa.To znači da bilo koji zvuk koji dolaze iza mic hitove leđa diaphram I naprijed (jer ide preko rupa i oko unutar elementa).Na taj način, jer zvuk val udari i prednja i stražnja u isto vrijeme, to se odustane strana.Ja još nisam to okret element u jedno sa ovaj Metodije, svoj trickly i možda završiti ga uništi.

Uzdanica ovaj pomoć.

BuriedCode.

BuriedCode,

Tks za odgovor.Pokušat ću dobiti neki smjera electrect mic iz elektronike trgovine opskrbe ovdje u mom gradu, te će platiti zatvoriti pozornost na ove detalje (rupa na prednje i stražnje) samo na meka siguran sam buing pravo mic.

73,

Fernando - PU2PLL - Brazil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back