Preporučena literatura za dizajniranje kaskadna sprežnik

E

Eugen_E

Guest
Zdravo,

Trebam dizajn kaskadna spojnik (3 ili 5 odjeljaka) na mikrotrakasta, da bi dobili odgovor stan u koristan propusnost.Molimo preporučiti knjigu / papir / udžbenik koristan za dizajniranje kaskadna spojnika.

Edit:
Ja optimizirana 5 segmenata sprežnik, stan za odgovor i dobio sam vrlo uskoj spojke za centralno sprežnik, Z0E = 191 Ohm, Z0o = 13 Ohm.Ovo su ekstremne vrijednosti za provođenje u mikrotrakasta, što je rezultiralo vrlo uskoj spojke, vrlo uski razmak.
Mogu li provesti kao centralni sprežnik Lange ili kaskadnog Lange sprežnik?To će utjecati faze odgovor središnje sprežnik, a ukupna sprežnik odgovor frekvencija?

Hvala

Ove su netrajnost reliasable sa CPW.Jeste li to pokušao?

Kao što možete vidjeti ja nemam dovoljno iskustva sa MW, tek počinje.
Ja ću probati, iako sam pročitao CPW prilično teško za dizajn i simulaciju, bez jednadžbe na raspolaganju ...
Rečeno mi je da je lakše to učiniti stripline.

U svakom slučaju to je samo školski projekt, a ne stvarni dizajn, ali bio sam znatiželjan kako se to može biti učinjeno.

Kaskadna Lange je teško izgraditi, ali radi.Puno ovisi o tome što želite postići (učestalost, širina pojasa, producability, trošak).Kaskadna Wilkinson je jeftinije i lakše za izgradnju,
(###. microwaves101.com/encyclopedia/couplers.cfm).
Negdje sam dobio knjige s dobrim informacijama o kaskadna Lange spojnika.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back