Premještanje na Front End

Zdravo,

U odnosu na pozadinu, Front End je lako u svakom aspect.i znači Prvi posao, Intervju pozive, materijale, smjernice i sl. ..

U Backend još u mogućnosti da biste dobili intervju calls.if čekati u 1 ili 2 mjeseci u će dobiti intervju atleast 1 poziv kao brucoš.

ali u digitalnom, a ne ovako ..

obaviti u znati u Indiji većina tvrtki r raditi kao prednji kraj provjere (70 do 80%). ali samo 10 do 15% samo rade u Backend (Analog & Phisical Design).

Mislim da u razumio jasno.

U svakom slučaju sve najbolje.

Što odabrati u ikada biti sigurni!!

u potreba neki sysem znanje prva: arhitektura računala, mreža ..
Onda, eda alata i jezika

Mislim da je najbolja polazna točka nije alat za dizajn ili langage, ali algoritam i digitalna arhitektura umjesto toga.

Mislim da mogu podijeliti moje iskustvo o ovom s tobom.Imao sam radio oko 2 godine na pozadinu, a kasnije je radio više od 4 godine na front-end now.Ne mogu ti pomoć previše, jedna dobra sugguestion od myside je da: Kupi jednostavan FPGA, i pisati RTL kod za kontrolu srodni uređaji u tom brodu će vam uvelike pomoći!Vi svibanj imati druge načine, ali mislim da je ovo najbolje.

Pa wat bi trošak jednostavan FPGA odbor?može u pls spomenuti jednostavan specifikaciju (ime modela ili broja vrsta) koji odgovara za obrazovne svrhe i troškove?

i ja želim raditi u pozadinu za određeni period.wat bi biti idealan način da nastavite.

hvala @ Anantha!

n in ur mišljenju .. puno stvari se mogu learnd!ali na pozornici WHT?mikroelektronici n CMOS daleko do ...

to je samo učenje korištenje alata

Shiv

ponavljajući?Je li istina?

thr je bilo područje učiti?

nakon par god .. oni neće biti leđa kraj uopće kao alat WLL biti automatiziran ..
je ovu izjavu istina ?????
plz odgovorda to je jako puno repitative ......

tu je vrlo gud opseg naučiti abt microelctronics, CMOS, izgled, začinsko simulacije itd. .......

ja dnt misliti leđa kraj proces može biti automatiziran ..... backend podrška uvijek reqd za uspješan dizajn razmatraju ključni korak natrag, primjedba ......
pls ispravite me .....

U odnosu na pozadinu prednji kraj neki ono što je lako.

Prvi start with Digital Osnove i Verilog jezik (elaborat Samir Palnitker knjiga).

Nakon toga STA poput kako izračunati Vremenski period, max.frequency, setuptime i Holdtime kao neka osnovna pitanja .........Ok, sve najbolje.

1) studija verilog.
2) studija osnovni dizajn digitalnih tehnika, kao što je stanje stroja, counter, FIFO, itd.
3) početi raditiachy1234 wrote:

Bok,Koji je najbolji način da se presele u prednji dio kraj procesa dizajna.
Ja sam inženjer i backend 'ištanje za napraviti neki posao pred kraj dizajn.hvala

achy

ponavljajući?Je li istina?

thr je bilo područje učiti?

nakon par god .. oni neće biti leđa kraj uopće kao alat WLL biti automatiziran ..
je ovu izjavu istina ?????
plz odgovor

Ja sam čuo od nekoga da je rad u back-end je repetitivna .. Je li to istina?

y obaviti u ištanje izostaviti Backend posao?
ru nalaz je teško?
udio ur exp
Shiv

Prva studija verilog HDL, a zatim koristiti neki software EDA,
obaviti neki posao materijala, te htijenje ući u ulaz!
sretno

Bok

Natrag kraju je vrlo gud posao.
Ako u ištanje to ići prednji kraj.
Pokušajte znati Verilog, a jedan VHDL Simulator alate kao što su Modelsim
onda sinteza Xilinx

Jedan Script Language: Perl, Tcl, Shell
Software: C

Pokušajte da pronađete materijale uz pomoć googl
Da li male projekte, kao što su: UART, I2C kontroler ...
Napišite dizajn specifikacija, zatim kodiranje, obaviti sinteza i pisati testbench zatim učinite simulacija.

dobro u može započeti kodiranje u Verilog za RTL-dizajn i verifikacija.Da biste započeli s s u može početi sa pisanjem mali test slučajeve za postojeće i dizajna oberve simulacije i kodiranje stilovi

A

achy1234

Guest
Bok,

Koji je najbolji način da se presele u prednji dio kraj procesa dizajna.Ja sam inženjer i backend 'ištanje za napraviti neki posao pred kraj dizajn.

hvala
achy

nema najbolji način.
učiniti prednji kraj dizajn je sažetak svoj um na višu i višu razinu.pravedan sličan software design, od skupština -> C -> C .
morate pokušati sami premjestiti iz PNP-> Tranzistor-> vrata-> RTL-> ponašanje> razini sustava.
Sretno!Zapravo, front-end dizajn je natjecanje razmišljanja umjesto iskustva u back-end.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back