Prebacivanje napajanja fijuče?

H

hameeds01

Guest
Imam switching napajanje 12V 50A, to radi savršeno, ali problem s koji se se proizvodi glasan zvuk zviždanja kad teret je priključen na njega, znam da zvuk dolazi iz transformatora bcz visoke frekvencije prespajanje, postoji li neki način u suzbijanju ove buka?

Ako je prebacivanje frekvencije je iznad raspona razgovjetan, to je najvjerojatnije problem kontrolera nestabilnosti, ili eventualno subharmonics od trenutni mod kontrolera.Ako je tako, kontroler je biti redizajnirana.

Neki switch-mode nadzornici se mijenja u diskontinuirani rad s malim opterećenjem, u ovom slučaju problem je "dizajn".

Ili prebacivanje frekvencije je u osnovi razgovjetan, onda ne može učiniti mnogo protiv njega.

Čuo sam ovlasti isporuke praviti buku prilikom odlaska u isprekidani način rada ali ovo izgleda drugačije.

Tu bi se moglo nešto labav u svitka i magnetometrija uzrokuju vibracije.

pa šta treba ja činiti zatim?Da li je sigurno trčanje sa pištanje?

Trebali biste zamijeniti induktor snage s velikim jedan.

ilikebbs je napisao:

Trebali biste zamijeniti induktor snage s velikim jedan.

Ako je željeznoj jezgri transformatora, zvuk može biti posljedica vibracije štancanje, koji rezultira gubitkom energije kao dobro.Ako je tako, možete probati stavljajući neki lak, koji bi trebao riješiti problem.Budite sigurni da nemate problema kao što je višak grijanja zbog execss učitavanje i sl.
Raoof

Mislim da imate dvije mogućnosti:

- Pričekajte više smiješno prijedloge.Zvuk upija kućišta nisu spomenuti još ...
- Pokušajte razumjeti prirodu uplitanja zvuka.To zahtijeva najmanje gledati SMPS rad s oscillospe i
određuju manevarski temeljnih i ako je uređaj djeluje kontinuirano u situaciji, rekao je.Ako ne želite mjeriti
u krug, malo namota podizanje coild kod transformatora treba biti dovoljno.

Pretpostavljam da ste već isključeni labav core dijelova i sličnih trivijalnim pitanjima.

hameeds01,
Te moć probati vakuumu impregnacija transformator sa transformatorom lakom.To uključuje:
1) Potpuno Uranjanje transformatora u posudu laka.
2) Stavljanje posuda pod zvono spojen na izvor vakuuma.
3) Trčanje vakuum pumpa dok se više neće pojavljivati mjehurići.
.
To je obično obavlja u zrakoplovnoj industriji fror mali prototip pokreće magnetskih uređaja.
Pozdrav,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back