prebačeno kondenzator - analogni ili digitalni zemlju?

A

arefeidi

Guest
Bok,

kad građevine do uključen filtar krug kondenzator (npr. s MAX267 ili MAX293), trebali bi se SC-filter IC dijele isto područje ravnine s analognim sklopovima, ili bi se preporučljivo dati mu posebnu zemlju (= digitalni terenu, što je onda spojen na analogni zemlju u jednom trenutku)?

Im 'ne stvarno siguran, kao prebacio kondenzator filter nekako su analogni i digitalni.

Nitko nema ideja, ako će to pomoći smanjenju buke koristiti zasebne zemljom?

To je teško dati definitivan odgovor, bez poznavanja program koji koristite filter za i što je u the signal path.Jedna stvar bih predlažemo da se zadržite isto područje koje se koristi u drugim područjima staze ie signala if put ima jedan analogni amplifier before filter i kažu ADC nakon što onda očito you spojiti GND na GND analogni.

arefeidi je napisao:

Nitko nema ideja, ako će to pomoći smanjenju buke koristiti zasebne zemljom?

Hvala, jako dobro napisana dokument.
Bio sam samo da ne znam kako se postupa SC-filter - digitalni ili analogni.No, nakon nekoliko čitanja više mislim da mogu to povezati kao analogni elementa.

Doista, S / C sklopovi su nešto "u sredini" između analogne i digitalne: kontinuirano u amplitudi, but diskretnim vremenom, izračuni na temelju matematičke metode digitalne obrade signala (diskretna Fourier transformacija)
Točno je izraz "odabranih podataka sustava".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back