pravilo za odabir Gow mnogih slojeva PCB potrebno?

P

pute

Guest
Bok,

Ja sam novi u izradi kompleksnih digitalnih PCB dizajn.Ja sam zadivljen je li bilo pravilo za odabir koliko slojeva PCB potrebno?Na primjer, ono što je PCB slojeva potreban kada SPC ima 400 pinova (iako igle koristi oko 300)?

hvala vam,

Pute

Prvo moramo potvrditi popis digitalne signale visoke brzine (Diff parova), a ostatak digitalne jednom završio (Controlled imp., Tragovima) sginals.Differential parovi trebaju biti preusmjeren s utvrđenim tragovima širine i klima gap.Minimum od 100 mila para -par razmaka kako bi se izbjeglo unakrsno razgovor

ako je bilo koji analogni signal onda ovaj bi trebao biti odvojen od digitalnih signala velikom brzinom (clock0to izbjegli spojke ofswitching buke.

Također prvi potvrđuju veličinu odbora .... Također svaki sloj signal (routing) potrebna uz referentni place.Also zemljištu, ako su u rukovanju različite snage s višim Trenutna ocjena onda treba posebna moć avionom

Nema slojeva treba biti još

Ako je bilo velikih brzina sučelja (USB 3.0, HDMI, gigabitni Ethernet, SATA) onda mi nneed zasebna signala slojeva s Rogers ili NELCO kao Dielektrična. (Kako bi se smanjili gubici dielektrična)

po mogućnosti to može biti na vrhu (mikrotrakaste linije) da imaju visok brzina prostiranja brzine.

Dok dizajniranja stog gore bakar težine treba biti uravnotežena kako bi se izbjeglo warpagee

------------------- tj. vrh (usmjeravanja)
-------------------( Ground) unutrašnjoj 1
-------------------------------------------------- ----------------------------------------
-------------------- Power-inner2
-------------------- Dna (usmjeravanja)ako split stog gore u 2 jednaka dijela a zatim slojeva treba biti zrcalna slika drugi dio

Na temelju toga odaberite bez slojevapozdrav
Rajan. K

hai Rajan ..tako da u imati urself poboljšan puno ....

što je da je Rogers i NELCO

Gigabit SATA i potrebama Rogers?Mi radimo bez problema napraviti FR4 odbora dizajnira vlakana za 4 i 100, a GIGA 2 sata definira.

I da rade u poljima na dan bez ikakvih problema.

Bok,

dodatni pravilo za BGA 0.5mm parcele.
Trebate sloj na koji dolaze iz dva BGA prstena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back