pražnjenje na capasitors

S

SimonJ

Guest
Imam dva capasitors. Each capasitor naplaćuje se od drugačiji izvor i ja ne može povezati one capasitors zajedno (serijski ili paralelna) . ono što mi treba je: - zbroj oba capasitors ispuštanja i prijenosa na jedan izlaz (+, -). capasitor 1 = 200V ~ 10uF capasitor 2 = 200V ~ 10uF Nakon što ih ispuštaju u isto vrijeme , izlaz bi trebao biti cca 400V. Kako se spojiti to i koji diode trebam?

SimonJ Dakle, trebate udvostručivač napona? Pokušajte ovaj krug (u prilogu) da to veze. Za diode, 1N4007 koristiti. U ovom izlazu imat ćete DC napon. Također, ne koristite kondenzator za 200V s točno 200V. Koristite kondenzator napona 25% veći. Napomena: koristite ovu udvostručivač samo voziti niske struje. Sretno!

Napomena: koristiti ovaj dubler samo voziti niske struje.
Ako sam vas ispravno shvatio da prolazite 400V do transformatora. Ne znam struje u tim potpunosti naplaćuju capasitors, ali koliko struje mogu izaći iz transformatora (na ulazu je 400V)? Im postavili ovo becuse želim (kao primjer) povezivanje small DC motor na trafo izlaz, tako da trebam "veliki" struje za pokretanje ove motora. Što mislite, kako napraviti ovo? btw. im težak za napraviti ovaj po uključivanje / isključivanje. Kada pritisnete prekidač oba capasitors će biti otpušten na jedan izlaz. Što je najbolje mjesto za postaviti ovaj prekidač, na svoj dizajn?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back