Powering mali prospojna jedinica

P

PaulD

Guest
Bok, Ja sam težak to izraditi jednostavan prospojna jedinica.Napajanje je 240 mains voltage.Na papiru to izgleda jednostavno, ali sam kupio program simulacije i ušao sve komponente i izvoditi simulacije i to ne radi.Moja ideja je da koristite PCB-mounted transformer 240v/12v ovaj materijal moći da vanjski 12v prekidač toka (Honeywell C7195A/B/C Senzor protoka vode), kada protok prekidača aktivira, napajanje 12Vdc aktivira tri releja.Imam odabrane Clairtronic 14.042 transformator i Omron G2R-1 releji.Ja sam tek početnik na ovom tako biti nježni sa mnom!Mnogobrojan hvala

Bok,
Budući da vaš flow switch radi od 5 do 12V, a djeluje na malim strujama, možete koristiti jednostavan 12V AC Adapter sa rectier / regulator montirani na vašem brodu, umjesto uzimajući u izradi switcher.Senzor protoka daje PWM izlaz kojim ste se postupak za prebacivanje releji.
Pozdravi,
Laktronics

PaulD wrote:

Na papiru to izgleda jednostavno, ali sam kupio program simulacije i ušao sve komponente i izvoditi simulacije i to ne radi.

Nick Bok, hvala za vaša pomoć.Imam privržen shematski, kao što sam rekao ja sam početnik tako da ono što se čini logičnim da mi, možda neće biti slučaj.Vaši komentari na prekidač toka je napravio mene misliti, na žalost nemam znanja kao još riješiti ovaj problem.Izabrao sam ovaj protok šiba zbog veličine i težine, ali ako moram koristiti mikro uključen mesing verziju onda onda tako bude.Hvala opet Nick
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back