Power Up 3.000 bijelih LED

Sigurnost korištenje električne energije standarda preporučuju 24Vac kao prihvatljiv napon, na taj način smanjiti broj dioda u skladu s tim ..
Ali ja još uvijek mislim ovaj je put to ići ..
Pozdravi,
IanP

> kondenzator na napon kap po grani

Razmišljam o tome mislim da bi trebala biti kondenzator po dva suprotna polariteta grane ostali mudro ga dosn't raditi jer kondenzator dobiva tereti vrh napona i struje koji teče zaustavlja.

Isto tako ako je kondenzator kapaljka se koristi umjesto vodovoda transformator onda cijelu stvar
je priključen na struju i ne može se smatrati sigurnom zbog niskog napona.Ako je linija otvorena je krug imat će punu strujnu napona break.

za niz od 15 LEDs trebam više nego 55VAC mogao te reći mene ako je to još sigurno s naponom preko 60VAC?što je najbolje napon?optimalan napon na malo tekući otpad i koristiti normalan i malo kondenzatori?

Ako želite pomoći odgovoriti na pitanja koja su vas pitali.

> normalno i malo kondenzatori?
Ja sumnjate reaktivne struje će biti dovoljno visoka da ćete trebati
velika kao što je caps x rated caps.

Budući da dioda može izdržati samo mali napon pristranosti preokrenuti i vas
se ne mogu osloniti na napon pada ravnomjerno duž lanca ćete
potreba rectifer dioda u seriju sa svakom lancu LEDs.

Ako želite prodati ovo kao komercijalni proizvod možda ćete morati
brinuti o korekciju faktora snage i vodovoda harmonijski struje.

> Koja je najbolja napon?

Ovisi o karakteristikama modela vodio ste izabrali i koliko jako želite voziti svaki vodio.
Neke bijele LED osvjetljenja labavo nakon nekoliko tisuća sati korištenja.
Ja sumnjate dioda će trajati dulje ako koristite manje od maksimalne struje. #

Ako razmišljate o mains transformatora bez regulatora onda
treba razmotriti koliko struje napona može promijeniti.

> Na 25 ciklusa flickering efekt ne bi trebao biti primjećen na sve ...
Nisam tako siguran.

Vi ne želite da iluminate strojeva s takvom svjetlu, jer stroboscope efekt može napraviti pomični dijelovi izgledaju još ...

Mislim da je najbolji izbor je AC.Ja bih podijeliti u cjelini 3.000 (15 15) grana s kondenzator na pad napona na granu.Na 25 ciklusa flickering efekt ne bi trebao biti primjećen na sve ...
Pozdravi,
IanP

Imate paticular model bijelog vodio na umu?

> 3000 neponovljivo paralelno po LED 12VDC
Gledajući na bijelom vodio podatkovne tablice TLCW5100 ja vidim to treba oko 3.7V za naprijed 30mA struje (absoloute max ocjena).Pretpostavljam da želite maksimalnu svjetlinu od svake vodio.

> 3000 neponovljivo paralelno po LED 12VDC
Čini se kao loša ideja.Bez serije otpor ćete uništiti dioda.Uz niz otpora ćete otpada mnogo energije kao i toplina.Ako jedan uspije LED kratkog spoja imate malu vatru sve dok se potpuno rastopi.

Naprijed naprijed u odnosu na napon struje karakteristična LED varira između pojedinih puno tako usporedno LED diode ne svibanj dati čak i svjetlost ili svibanj resuct u prekomjerna tjelesna struje u nekim LED.(S 3000 LED-možda bi ih staviti u odgovarajuće skupine, ali nema garancije da će ostati isti kao oni dobiti dob)

> Ali, što mislite o korištenju alternativne napajanje i napajanje LED dioda polovina tijekom prve polovine-val i drugih LEDs tijekom druge polovine-val?

Trebate voditi vrha struje unutar absoloute maksimalno ratiing od dioda, tako da ćete dobiti nešto manje sjaja nego što ste mogli dobiti s DC.

Bilo bi dobro da fizički prošarati LED za minimse učinak vidjeti točkasta linija kada pogledate dioda, dok pomicanjem glave.

Trebate debele žice za 60!.On svibanj biti dobar za korištenje zvjezdasto ožičenje u grupama od LED dioda kako bi se izbjeglo dalje od PSU bitak zatamnjenje.Ne zaboravite osigurače.

F

fuzzzy

Guest
Bok,

Mogao si me predložiti tvoj najbolji način da se snage do 3.000 bijelih LED?

osoba koja me je zamolio da napraviti ovaj posao mi je predložen za opskrbu 3.000 neponovljivo paralelno LED diode koje 12VDC.
JA dont misliti da je to najbolji način, mislim da je jako unuseful za Potrošnja energije i disipacije.ovaj sustav treba oko 60A continuosus struje.

Ja bih radije koristiti 48VDC napajanje serije 12 na čelu.smanjiti trenutne potrebe.

No, što mislite o korištenju alternativne napajanje i napajanje LED dioda polovina tijekom prve polovine-val i drugih LEDs tijekom druge polovine-val?

ovo je stvar napraviti vidljivim 300m cestom.

hvala za tvoj sugestija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back