Powe * r PCB pogreška! Segment pogreška!

A

ArmBoy

Guest
ja koristiti OrCAD izvući shematics i generirati Netlist i uvesti ih u powerpcb 5,0, ali kad sam urediti sheme i regeneraciju Netlist i uvoz Netlist opet u powerpcb 5, segment pogreška, a dialogbox pojavila, a zatim powerpcb 5 zatvoren sama. pomozite mi! 8O

Mislim da je to može biti od različitih soruces. These're što mogu misliti. Tako možete isprobati. -Provjerite datoteku atribute PCB datoteke provjerite je li arhiv, niti samo za čitanje. -Jeste li uvesti cijeli Netlist opet? Ako je tako, pokušajte generirati eko prvi, a zatim uvesti eko umjesto. -Pokušajte ASCII iz datoteke, a zatim ponovno uvoz koji ascii. A onda ponovno uvesti eko opet. To je sve što mogu misliti. [Quote = ArmBoy] ja koristiti OrCAD izvući shematics i generirati Netlist i uvesti ih u powerpcb 5,0, ali kad sam urediti sheme i regeneraciju Netlist i uvoz Netlist opet u powerpcb 5, segment pogreške došlo, a dialogbox pojavio , a zatim powerpcb 5 se zatvorena. pomozite mi! 8O [/quote]

Pozdrav ARMBOY bih vas pitati jedno pitanje ..... što je exect pogreška ili dijaloški okvir koji se pojavljuje dok uvoz Netlist ...... Budući da postoje dvije vrste pogrešaka ... jedan Segementation Greška Otkrivanje i drugi SMRTONOSAN Pogreška baze podataka. Budući da je uređivanje OrCAD shematski ne treba utjecati result.You t su generirali novi Netlist svaki put kada ne uređujete u shematski, a zatim uvesti Netlist u powerpcb. Prilikom uvoza provjerava važećem baze podataka u powerpcb ..... tako da može u reći da li u dobiti fatalnu pogrešku baze podataka ili samo segmentacije pogreške.?? Glede Wilson

Velika hvala! Poruka u pogreške messageBox je "Segmentacija Greška Otkriven". Nakon što sam OK, druga pogreška porukom pojavili "Fatalna baze podataka Pogreška broj 2018 nepopravljiva pogreška sustava" Da, ja stvarno uvesti istu rupu Netlist dva puta, a zatim je do pogreške. ja ću pokušati što ste predložili. Ne ustručavajte se dati prijedloge za mene. Wilson, hvala vam drugi put! ArmBoy

Dragi ARMBOY, ako poruka ono što je rekao je "" Fatalna baze podataka Pogreška broj 2018 nepopravljiva pogreška sustava ", a zatim i žao mi je, to ne mogu biti vraćen u bilo case.You mogu konzultirati svog Innoveda predstavnika za daljnju pomoć. Ali ja bih Predlažem vam neki koraci koje možete probati. Jedna stvar koju je rekao da je to pogreška kada su uvoz Netlist u powerpcb.I sam ne mogu shvatiti što erorr be.Anyhow može pokušati slijediti ovo ... 1 ) Molimo Vas da osigurate da ORCAD shematski dizajn iz koje se generira Netlist je pogreška Free.so ček za DRC u OrCAD dizajna. 2) Prijava za decal knjižnici u powerpcb.ensure da su svi dijelovi su dodijeljena prave naljepnice u knjižnici. 3) Uklonite sve knjižnice prije uvesti Netlist i osigurati da samo knjižnica za koju se ide na posao je prisutan. Za daljnju pomoć na tom problemu pročitajte pomoći temu "Check Database pogreška tijekom File Učitava, ASCII, ili DXF Uvoz ". Javite mi ako ste bili u mogućnosti riješiti problem ili ne? pozdrav. Wilson

Problem je još uvijek postoji! ja sam još uvijek pate nepodnošljivu glavobolju!

PowerPCB ima dvije unutarnje dijelove, jedan koji kontrolira ono što je u bazi podataka i nekakvu grafičkom dijelu koji pokazuje zastupljenost podataka. To je moguće u jednoj od prethodnih verzija imati grafike totalno zabrljao sa DRC greške sve više mjesta, a zatim stvoriti photoplot iz istog sloja koji je savršen. Ako posao je spasio i Power ponovno, zatim grafike resetira i sve je dobro. Imao sam nepopravljiva baze pogrešku (slijedi shutdown) prije i našao sam da sam ponekad mogu izbjeći samo zooming in prije nego što god to bilo da je izazvalo kvar. Zumiranje od ne pomaže, ali zooming in čini pomak nešto u grafičkom dijelu memorije i izbjegava sukobe.

ru moći otvoriti PCB datoteku onda ja mogu pomoći u oporaviti podatke

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back