potrebna vaša pomoć!

M

Matrix_YL

Guest
Pozdrav svimaJa sam studirao Xilinx's sustavu generatora, koristeći xapp264 za trening.
(Datasheet, rekao je "Za očuvati hardver, filter je konfiguriran za zaglađivanja po stopi od četiri. Oversampled filtar radi na sustavu stopu (tj. istoj stopi kao OPB sat), a time i brzina prijenosa podataka filter je četiri- ciklusa po uzorku. "stranica 4, zadnji dio)

ali ja ne razumijem zašto "coef_data" signal potreban da bude downsample po stopi od četiri kada je izlaz iz FIFO.koji mogu izraditi Internet više jasnije?

da li to znači FIFO dubine 32 u mem_if_in podsustav (Slika 12, page11) će biti napisan do pune četiri puta za pisati sve coef_data do 32 slavinu jele samo zbog downsample kao stopu od četiri?
(I znaci zbog FIFO dubini od 32 kad 32 odnosno koeficijenti _data proći u downsample blok po stopi od 4, samo 8 riječi coef_data će se uzorci i iz slavina do 32 jele jedan puta, tako da za 32 koeficijenata potrebno četiri puta)hvala vam
Last edited by Matrix_YL on 30 prosinac 2005 3:24; edited 1 time in total

Molimo EDAboard očuvati propusnost.App napomena je ovdje:
http://www.xilinx.com/bvdocs/appnotes/xapp264.pdf

Pozdrav svima

Koristim OPB Alat za izvoz izvoza XAPP264 Referentni dizajn (opb_sgp_filter.mdl) do EDK (system.xmp) kao periferne prema datasheet ukazati, ali ako ne provode (moj alat je ISE 7.1.04i EDK SP2, sustav generatora 7.1)

EDK Export.log pokazati
Šifra:EDK Izvoz log: sri, 11-Jan-2006, 21:15:10

Gotovo obradu argumenata

opb_sgp_filter

D: / MATLAB7/toolbox/xilinx/sysgen/plugins/compilation/OPB Alat za izvoz

1Sustav ne može pronaći direktorij

EDKWrapperBuilder nije uspjelo

error: EDKWrapperBuilder propustila

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back