potrebna pomoć za projektiranje FIR filtar

K

karikalan_t79

Guest
dragi svi,

ugoditi pomoć mene in projektiranja y cbcr filtar i filtar.ja prilogu specifikacije.Matlab je u redu, ili bilo koje želim znati pass band, bend stop, prijelaz benda iz ovog spec..ugoditi pomoć mene.

pozdravi,

kari
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

koristiti wintool toolbox to roditi po prozorima tehnikom, u isto tako mogu koristiti fdatool dobiti ur specificatios

hi hvala za odgovor, ja pravedan ištanje to znati ako mi understaning je ispravan, u specifaction

ako je, FS = 13,5, onda propusni pojas je 5,4 (.4 * 13,5) Mhz, a zatim se zaustaviti bend je .5 (13,5) Mhz, tada ono što drugi .60 * 13,5 (8,1) Mhz, a .73 * 13,5 ( 9,855) Mhz.ja sam sad totalno confussed, Plese help me.

pozdravi,

kariDodano nakon 2 minute:Čuo sam da ovaj forum ima neki skriven link u EDA teorija -> Eda knjige i specifikacija link, ima je neki IEEE papir requst je moguće.

mogao te ugoditi, objavite ovu poruku zahtjev za ovaj rad, jer ja dont imati pristup do njega.

Usporedba desetkovanje i metode interpolacije u slučaju ponovljenih ofmultiple RGB-YCbCr boji format slike pretvorbi
Saarinen, K.
Sklopovi i sustavi, 1994.ISCAS apos, 94., 1994 IEEE International Symposium on
Volume 3, Issue, 30. svibnja-2 Jun 1994 Page (s): 269 - 272 Vol.3
Digital Object Identifier 10.1109/ISCAS.1994.409160pozdravi

kari

plz reći mene opet ja Nije moguće shvatiti, u svibanj izgledati na knjigu digitalna obrada signala prema salivhanan, on je objasnio filtar dizajn vrlo dobro, i ja ću gledati za ur potreban papir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back