potrebna pomoć u modul koji detektira bežični RF prekidači

O

orchidboy

Guest
Bok,

Želim izgraditi modul koji detektira broj zasebnih bežične prekidača nalazi preko sobi (maksimalno 16) ili pomoću RF, Bluetooth ili neki drugi način prijenosa koji ne zahtijevaju "od točke do točke" pogled (npr. infracrvena) maksimum prijenos udaljenost je 30 stopa

Jedini izlaz Trebam s odašiljača je jednostavan za uključivanje / isključivanje, s odgovarajućim LED biti osvijetljena na prijemnik, odnosno jedinica predajnik switch 4 će svjetlo LED 4 na prijemnik ...

Može bilo tko predložiti najbolji način približavanja ovom ??...postoji modul ili sklop vanjska strana ima taj htijenje dopustiti mene za napraviti ovaj?

Hvala vam unaprijed za sve vaše pomoći.

Pozdravi

Ajay Sood

To je točno vrstu primjene ZigBee je razvijen za.Microchip je lijep proizvod nudi, uključujući hardver, Slobodan ZigBee stog i nekoliko demo / razvoj zajednice.Trebali bi provjeriti svoju "ZigBee Design Center" u: http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2112

Hi GSM Man,

Hvala za vaš post ...Nisam bio svjestan ZigBee prije toga i to je svakako nešto što ću dalje istražiti ...

Moja jedina glavna briga sada je cijena pojedinih komponenti, tamo je jeftinija alternativa?

Moj plan je bio da veze Primanje jedinice Težak, tako da kada se pokreće šiba prikladno "program / potprogram" je mali, primijetio sam da ZigBee stog ima vlastiti PIC komponente ....možete kupiti samo poslati / primiti modula te ih povezati s Arduinio?ili nešto slično?

Hvala opet za vaša pomoć, to je najviše cijenjen.

Pozdravi

Ajay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back