potrebna pomoć kako bi pronašli ovaj

D

devildonebad

Guest
Ok, pa jučer sam većinu dana pokušava fiqure iz Imao sam problem sa pokretanjem krug sa motorom da sam jedini koji je potreban za uključivanje do sada i zaustaviti dok je ostatak kruga nastavak (npr. Buzzer, Led's.) tako da ive je dobio taj figured out (bez pomoći iz drugog odbora u kojem ljudi nisu ni odgovarati na mene) i sada im na lov za zaključavanje prekidač koji može kontrolirati kao slika ispod ..a mogu li pitati da, ako mislite da znate i vi znate za još jedan set do koje će raditi gdje ja mogu koristiti ključ ugoditi reći kako trebam to izvoru ove do ponedjeljka, a ako želite vidjeti cijeli postaviti samo reći i bolesnih poslati te shematski

puno hvala
aaron
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli ovu privitku

ugoditi pošta nacrt i što želite prebaciti raditi odnosno da li je to tptt ili tpdt i sl. ...

ok bolestan dobiti sematics uskoro na potrebu da ih kretati u skener ...

svojoj osnovi isti način na koji bi koristili dpdt za kontrolu smjera motora, osim što također ima slijedeće postaviti ....

on-off-reverse
on-off-reverse
off-on-off

devildonebad je napisao:

ok bolestan dobiti sematics uskoro na potrebu da ih kretati u skener ...svojoj osnovi isti način na koji bi koristili dpdt za kontrolu smjera motora, osim što također ima slijedeće postaviti ....on-off-reverse

on-off-reverse

off-on-off

Tako sam se nadam da žice šiba i ja tu sliku pošta ranije je priča, ali dajte mi sec i bolesne do opterećenja cijelu stvar

k. ..upload nacrt i dijagram dobro ....dijagram nije jasno s obzirom da li su neki povezani bodova ili ne ...post gdje je također ove veze samo naprijed ...

edit: 5 minuta i bolesnih to popraviti
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli ovu privitku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back