potrebna pojašnjenja u ie3d

J

jayanthi

Guest
hi all,

imam izrada jedne PIFA antenna.i am koristeći ie3d 10 version.i nisam dobivanje stabilne rezultate.frekvencijski raspon je 1,2 do 4 GHz.ako bilo tko pomoć mene u ovom dobiti stabilan rezultat, to će biti od pomoći.isto tako želim znati razloge.imam privržen geo datoteka također.pošalji rezultati na moju mail ID:

parivishalsavi (at) yahoo.comi hvala unaprijed,

jayanthi.n

Bok, jayanthi:

Provjerio sam svoje strukture i rezultate.Vidim ima mnogo gore i dolje u S-parametara.Vi svibanj uzeti u obzir da je nestabilnost.U stvari, ja vjerujem da nije.To bi trebao biti pravi odjeci uzrokovane konačnih tlo avion i 2 monople konstrukcije u konačni zemlju avion.Uglavnom, oni stvaraju brojne parazitske rezonancije nad širokom frekvencije propusnost vas zanima IE3D je capaturing ih sve u simulaciji.

Srdačan pozdrav,

gospodine, hvala puno.ja dao samo jedan kratak i jedan izvor.ako ja najviše daju različite frekvencije ja sam uzimajući različite resuts posebno zračenje uzorak.plz pomoć mene.s Regs,

jayanthi.

Bok, jayanthi:

Našao sam problema u geometriji.U mom razumijevanju, želite modela konačnih struktura tla avionom antenu.Možete definirati oblik konačnih tla avion na z = 0.Međutim, problem je u tome što se također definirati beskonačan tlo avion na z = 0.Po IE3D definiciju, poligon na terenu postaje beskonačan rupu na terenu.To izaziva neku vrstu problema u luci na problem.Morate definirati no.0 sloj kao zrak.Provjerite je li sonda spojiti na konačnih zemlju i ponovno definirati luka.Ovdje je ispravljen IE3D datoteku.Rezultat je vrlo u skladu s različitim meshings.

Pozdravi.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back