potreban savjet ..

I

INS-ANI

Guest
Dragi prijatelji, trebam tvoj savjet u vezi nešto što ja osjećam svibanj biti važno za moju budućnost.
Tvrtka organizira napredni tečaj u Highspeed PCB Design.
Naravno detalji su kako slijediQuote:Temeljna Električna koncepti

PCB materijala i proizvodnih procesa

Komponenta Identifikacija i na pokretnoj traci

High-speed board design pitanja

PCB dizajn za smanjene EMI i SI pitanjaOsebujna karakteristikaDobro strukturirani teorija i laboratorijske sjednice za steći iskustvo u praktičnim situacijama u

High Speed odbor Dizajn za različite primjene

Suradnja s vodećim industriji za izlaganje PCB Izraditi i Skupštine linija izloženosti

Rad s profesionalnim VLSI CAD alata iz CADENCE

Gost predavanja, seminare i studije slučaja od strane stručnjaka iz vodećih industrija

Curriculum
Teorija:Uvod u PCB Design:

Kratka povijest, Trends in PCB Component Identifikacija, Vrste Circuits, Circuit toka, Multilayer odbori, Basic

Manufacturing Zahtjevi.

PCB Layout:

Pre-Design pripremu, Pad Stack, Footprit dizajn, sučelje s mehaničkim tima, DXF datoteke, komponentni

prostor, Sekcijska, Flow, Podešavanje dizajna pravila, Back zapažanje, Design za particioniranje, Obraćajući DFM, DFT,

DFA pitanja.

Toplinska pitanja:

Termalna pitanja, Power & VCC Planes, Split Planes, garda tračnice, Grounded Heat sudoperi, Ponovna upotreba modula, IPC / UL

Standardima.

EMI / EMC & Signal Integritet:

EMI / EMC pitanja:

Sheilding Ground Loops, emisije, energiju i RF Parazitske, Routing Topologija, Layer Stack gore, razdvajanja i zaobilazeći

Signal Integritet:

Meze i Dalekovodi, Cross Talk,

Diferencijalna Tragovi, prilagođenje impedancije, Ground odskakati, Power

Razdvajanja & Zaobilaženje

Design Izlazi:

Gerber datoteke, NC Drill & NC Route datoteke / izlaz za Pick & Place Strojevi, vrste materijala za PCB,

Pokazujući & Objašnjavanje procesa za DS / Multilayer PCB

Posjet Manufacturing jedinica

Posjet Fabrication jedinicaLab Sjednice(Alat koji se koristi: kadenca Allegro Platforma)

Komponenta Identifikacija, Schematic Entry

Pad Design, Footprint Dizajn, izrada Netlist

Component Placement, Design ograničenja, Routing

Bakar izlijevanje, DRC & Reports, Ponovna upotreba modula,

Gerber Output

Assignment: Kompletan naprijed prema natrag dizajn protoka

Hi PCB Design ok je sve lijepo Elektronski job.Embedded Dizajn je najbolji za sada usporedite to VLSI / PCB-ima .. moj je prioritet Embedded .... PCB VLSI ... .. U r naravno modul je u redu, ali Razmislite o tome kako dati Prostori ?znači ..% od asuurence ..

Ovo je moj openioun ... Best of luck ..... Happy New Year ...

... SARATH ...

Hi INS-ANIAko trebate savjet, molim vas sjetite se inženjer i inženjer može naučiti sve što čak chanees jezik.Siguran sam da ne postoji stvar u znanosti nije korisno.

kada se tvrtka odlučila napraviti ovaj, naravno, ja sam siguran da imaju svoju budućnost linije i svibanj biti potrebno za generiranje intelegent osoba u ove retke ili polja.

Uzmi primjer: moja tvrtka odlučila dati nam novi tečaj u nekim stvar nije u našem linije, ali nakon toga se stvara ta polja i ja sam postao jedno od ovih polja inženjer, nakon toga sam postao napredne polje podrška u ovom području.

Sa moje najbolje želje .........................

muntather_moto wrote:Hi INS-ANI
Ako trebate savjet, molim vas sjetite se inženjer i inženjer može naučiti sve što čak chanees jezik.
Siguran sam da ne postoji stvar u znanosti nije korisno.kada se tvrtka odlučila napraviti ovaj, naravno, ja sam siguran da imaju svoju budućnost linije i svibanj biti potrebno za generiranje intelegent osoba u ove retke ili polja.Uzmi primjer: moja tvrtka odlučila dati nam novi tečaj u nekim stvar nije u našem linije, ali nakon toga se stvara ta polja i ja sam postao jedno od ovih polja inženjer, nakon toga sam postao napredne polje podrška u ovom području.Sa moje najbolje želje .........................

Tečaj se provodi po Indijski institut za informacijske tehnologije, Pune žice i GenX grafa India Pvt.Ltd i CADENCE Design Systems.
Ja sam ne svjestan reputacije ove dvije privatne tvrtke, ali i uzeti u obzir i2it ima dobru reputaciju.
pored, točno ono što je unaprijed brzim PCB design?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back