Potreba ur pomoć!

F

fanrong

Guest
Bok, svima:

Bi bilo tko reći mene funkcije C4, C5 i bipolarni tranzistor Q93?
Ovaj sklop je tampon koji se koriste u LDO.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Po mom mišljenju,
1) Q1, Q95 se razina radnik
2) Q93 je odašiljač-sljedbenik,
3) C4 i C5 nisu naknade kapu.jer oni su spojeni čvorovi su sve niske impedancije čvorišta.tako r * c je premala, u može pokrenuti AC simulacije za ovu provjeru.

"Po mom mišljenju,
1) Q1, Q95 se razina radnik
2) Q93 je odašiljač-sljedbenik,
3) C4 i C5 nisu naknade kapu.jer oni su spojeni čvorovi su sve niske impedancije čvorišta.tako r * c je premala, u može pokrenuti AC simulacije za ovu provjeru.
"----------- Reći kao ništa reći!

C4 i C5 treba naknadu kapu, jer se povećava izlaz parazitske kapu.Isto kao dvostupanjski Op-Amp, uz naknadu kapom povezan s 1. faza izlaz na izlazni stupanj.Dva kape coz 'postoje dva pre-vozač fazi.

IMO, C4 i C5 nisu namijenjeni za dodavanje kapacitivnih opterećenja do odbojnika.Ako smatrate Q1 i Q95 su jedinstvo dobit buffers, C4 i C5 samo su povezani preko izlaz dva pufera s istog polariteta (tj. oba terminala za C4 i C5 kreću u istom smjeru).U malom analize signala, nema struje toka kroz ova dva kapu i oni ne djeluju u malim signala domena.

Mislim da je svrha C4 i C5 pokušavaju uskladiti vožnje signal Q98 i Q9 u velikim signalom prolazan jer gore i dolje pobi-stopa C4 i C5 su nejednaki (razmatra punjenje i pražnjenje staze).

Za Q93, mislim da se koristi za dodatne pull-up put do prekidni tranzistor velike snage brzo.

Mogu u molimo vas pošaljite mene wavform za VBH i Vbl i Vi.

fanrong wrote:

Hvala, Hil!

Ali bi u pls objasniti svoje riječi?

Hi Fanrong
Vi ste ovdje TransLinear sklop
(Barrie Gilbert)
Molimo pogledajte Poglavlje 2 u:
Analogni IC design-trenutni način pristupa -
Toumazou & Lidgey

Za vrlo brzo signali kondenzatora djeluje kao izvor istosmjernog napona.To čini boljim prolaznim odgovor jer svi 4 tranzistora radi više simetrično.
Q93 normalno ne bi trebao raditi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back