T
thuanbk
Guest
HI svima !!!!!!I'm Thuan vu, u ime Viet Nam je VU Hong Thuấn.Ja sam na sudent Ha Noi grad, imam problem sa nekom projektu.
Čitala sam knjigu "PDA-Robotika" od Doug Wiliam i radiš prema ovoj knjizi, ali u Vijetnam,
nisam potražite IC TFDS4500,
mislim da nokia 8250 i 8150 za zamjenu TFDS4500,
mislim da kod na web: PDA robotics.com i kopirajte
i zalijepite na PDA (HP6365 i MDAI), obratite sevrlo dobri na ARM procesor.Ali sve ja ne conect i PDA ROBOT?
Zašto?
ako imate IC TFDS4500, možete poslati na mene?
Mislim da je greška od nje?
Na Vijetnam ne mogu pronaći.JA isto tako imati dijagram zamijeniti Tfds4500 ali ne conect?
*) Adresa na Vijetnam:Ime: VU Hong Thuấn, 09/37, Mac Thi Buoi strees, Vinh TUY okrug, Hai Ba Trung okruzi, Ha Noi grad, Viet Nam zemljitelefon: 84983122739
Ugoditi pomoć mene ........
Čitala sam knjigu "PDA-Robotika" od Doug Wiliam i radiš prema ovoj knjizi, ali u Vijetnam,
nisam potražite IC TFDS4500,
mislim da nokia 8250 i 8150 za zamjenu TFDS4500,
mislim da kod na web: PDA robotics.com i kopirajte
i zalijepite na PDA (HP6365 i MDAI), obratite sevrlo dobri na ARM procesor.Ali sve ja ne conect i PDA ROBOT?
Zašto?
ako imate IC TFDS4500, možete poslati na mene?
Mislim da je greška od nje?
Na Vijetnam ne mogu pronaći.JA isto tako imati dijagram zamijeniti Tfds4500 ali ne conect?
*) Adresa na Vijetnam:Ime: VU Hong Thuấn, 09/37, Mac Thi Buoi strees, Vinh TUY okrug, Hai Ba Trung okruzi, Ha Noi grad, Viet Nam zemljitelefon: 84983122739
Ugoditi pomoć mene ........