pomoći da se jasno greška

P

praveen_palaparthi

Guest
Hi ja sam koristeći hitech C kompajler za PIC 16F886 kontroler je davanje greška poruke kaoplease tell what to do.

čip "16F886" ne postoji u chipinfo file "C: \ Program Files \ HI-TECH Software \ Opširnije \ 9,50 \ dat \ picc.ini"
molim recite što učiniti.

Pic16F88X micros su relativno nova i vaš kompajler mora pre-ih date.
Ako pogledaš u '\ Opširnije \ dat \ "fascikl, te volja vidjeti jedan fascikl zvan" picc.ini'.
Ovo je samo tekstualna datoteka koja opisuje tip jezgre i memorije rasponi micros.
U prilogu je tekst datoteka koja sadrži specifikacije za Pic16f88x serije.
Dovoljno je kopirati i zalijepiti u svoje picc.ini datoteku te je snimite.

Sir ja coped speci za 16f886 da config.inn datoteke i koristiti, ali greška je dolazak nedefiniran kao parametar u FLASH_READ. Gostionica datoteci pomoć mene što učiniti.

FLASH_READ je samo zastava pustiti kompajler zna da mikro može čitati / pisati da je vlastiti program flash memorije.
Priložena je zaglavlje datoteke za Pic16f88x micros i 'pic.h' file da ona uključuje.
Izraditi sigurnosna kopija od tvoj 'pic.h' file onda ste ti 'pic.h' i 'pic16f887.h' za
'\ Opširnije \ include \' direktoriju.
'Pic.h "datoteka će se definirati FLASH_READ i' pic16f887.h 'će definirati registre za vaš uređaj.
To onda bi trebao sastaviti ok.

Trebali biste imati problema s ovim, prevodilac je isti, samo su definiranje više varijanta uređaja.

Ako sve ostalo ne uspije, možete saftely možete izbrisati bljesak pisati čitati linije iz 'picc.ini' file, osim ako naravno, želite čitati i pisati u programu flash memorije iz vašeg programa?
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Sir sam učinio, ali greška je kao da dolazi ... nedefiniran FLASH_WRITE like that .... Što ću ja čak izbrisati Atributi FLASH_WRITE ali _o opcija nedostaje greška dolazi.

Sastaviti program post pun graditi prozor izlaz ovdje.
Mi ćemo pokušati odgonetati greška.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back