Pomoć u Noritake 7.000 VFD.

H

hcker2000

Guest
Ja sam trenutno radi na neki softver za slanje podataka na Noritake 7000 od VFD display.Ja sam događaj programiranja u VB 6.0.I'v dobio većina to radi u redu, ali ako sam povezati CTS linije od VFD do CTS linija serijskog porta čini moj softver zaključavanje nakon kratkog vremena.Ako odem CTS linija disconected onda Internet navika zaključati.

Sam bio izvjedljiv ako se disconected CTS linija je velika stvar?Također sam bio izvjedljiv o pošalji brzinama.To je serijski i pokazati im ga runing na 38.400.Čini se da čak i na ovom brzinom da je šalje način trom.Ja sam uvijek slanja 4 linije po 20 znakova.

Częstotliwość zaawansowanych ataków hakerskich wycelowanych w europejskie przedsiębiorstwa ciągle rośnie - z najnowszego raportu dotyczącego zaawansowanych zagrożeń Regional Advanced Threat Report for Europe wynika, że w ostatnich trzech miesiącach ubiegłego roku dzienna liczba włamań do systemów firmowych sięgała 370. Ponad 70 procent z tych ataków wycelowanych było w cztery kraje: Wielką Brytanię, Szwajcarię, Niemcy i Francję.

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back