Pomoć s VCO Faza buke s analizom SpectreRF

F

frank_8017

Guest
Zdravo,

Ja sam trenutno u fazi simulacijom buke od VCO wih kadenca spectreRF AA simulacijski alat.Pročitao sam i datoteke za pomoć u vezi sa AA fazni šum simulacija oscillators i ritam's whitepaper "oscnoise.pdf" dostupan na internetu.

Problem je što sam nakon što je sljedeće:

Što je točno značenje nekog "bočnog" (navedeno od strane "maxsidebands" polje nalazi u obliku PNOISE)?

U help file, a bočna Ki definiran je sljedeće jednadžbe:
f (noisesource) = f (out) * Ki fond (PSS)
Da li to znači da je bočna definiše buku frekvencije koje se koriste u računanje u PN oko željenog harmonik je izlaz?

Prema pomoć slika, treba postaviti maxsideband na polju 0 (barem za PN od oscillators).Ne bi trebalo da je jedan skup maxsidebands polje velikog broja kao ocijeniti PN zbog sve sidebands (koji god da su)?

Moj problem je da su moji rezultati poboljšati po 40dBs kad sam shitch iz "maxsidebands" od 0 do "maxsidebands" 1?
Htio bih znati koji je od rezultata je pravi jedan.

Bilo koji pomoć htijenje biti poštovati.
Pozdravi
Frank -

Da specificira koliko harmonici želite uključiti.Tu je vrlo dobar tutorial na ovom u priručniku.

Zdravo,

Ja thougth broj harmonici želite unclude su navedene po "broj harmonici" polje u PSS analizom obliku.
Ja sam još uvijek zbunjeni oko točne prirode u sidebands u PNOISE analiza.

Frank -

Prije svega, na SpectreRF Theory, on se odnosi na povećanje maksimalne bočnog (isto kao harmonici), što znači da povećanje maksimalne bočnog će voditi brigu o šum pridonijeli za razne harmonici.Važno je da se broj harmonici postavke u PSS bi trebao biti jednak ili veći od postavki za PNoise maksimalna bočnog.

Mislim da je veći maksimalni sidebands je bolje za točnost, ali je potrebno više runtime.Uzeti na znanje PSS postavke i primjetite da Vaše postavke ne bi smjeli premašiti maxacfreq postavke u PSS.

hello svima, što znači po di u čujna učestalost u PSS analiza u predosjećaj, je li ur oscilator izlazna frekvencija? je samostojeći analiza buke u fazi vco dovoljno ili je potrebno za izračunavanje u fazi kada je buka pll dio je system.i sam nesposoban za izračunavanje fazni šum vco u sklopu pll sustav, uzrok predosjećaj kaže moj inout clk signal periodičnog i tako PSS i pnoise ne može biti performed.please ur daju prijedloge o tome.

pozdravi
amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back