Pomoć s @ DS simulacije (Large signala S-param)

E

E-design

Guest
Bok

Ja sam težak to pogled na veliki znak S-param zamah sa ver 2003c koristeći jedan od pkg biblioteke komponente (2N3866 /).Ja sam koristeći jedan od predložaka set-up 'za ovaj test.Moj problem je da ja to mogu pomesti i na odgovarajući unos ovog RF tranzistora, ali trenutak kada sam probati i dodati bilo koji odgovarajući induktor na izlaz strani simulacija ne uspije ili objesiti.
To za neke ili drugog razloga ne uspijeva rješavanje ulazna snaga oko 15dBm

Uvjeti Ja sam obličje at je:

Sweep freq (70-120MHz), (VCC 14V), osnovni-0V i ulaz pogon, 10-20dBm

Ja sam ne koristeći ovaj SW često tako da se nadam @ stručne DS može odrediti točno moj problem.

Hvala, E

Možete li reći što je upozorenje poruka? JA preferirati za napraviti simulaciju linearnog pronaći stablity i dobiti parametar u ovom stanju.

To je samo stvar, simulacijski prozor otvara i objesiti bez pokazivanje greška.Većinu vremena sam to pričepiti-dolje modul ponovo steći kontrolu.Čudno

Možda vam setup parametara poput snage ili pristranost iare ne suitable.It svibanj biti izvan raspona.

Ne mislim tako.Ja sam koristeći 1 / 2 VCC, to je 28v uređaja i osnovni temelji kroz prigušivač za klasu C operaciju.Stvar je da bez odgovarajuće induktor u seriji s izlazom simulacije radi dobro, bez greške ili upozorenja.Matching komponente u ulaznoj strani neće proizvoditi lock up.

Također ovo je samo vježba od postojećih radnih dizajn da sam težak to simulirati i ovjeriti / poboljšati performanse.

Mislim da je nešto u Solver set-up, tip, točnost, veličina koraka itd.

Ovaj predložak ne čini razumnim, posebice 4 port coulper setup.How možete S (2,1) i S (3,1) jednaka 1 simultanost?JA preporučiti te postava LSSP simulacije ručno koristiti LSSP simulacije motor nije motor HB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back