L
Lupe
Guest
Pozdrav svima, imam nekih općih pitanja, ako netko može pomoć mene vanjska strana.Imam opskrba prijemnika i predajnika koji želite koristiti u svom projektu pomoću Atmel AVR mikro.Prijamnik koristi KESRX01 IC i PIC mikro.Htjela bih iskopčajte Data line out iz prijemnika i spojite ga na moj AVR mikro.Ja trenutno mogu pročitati podatke iz odašiljač povezivanjem prijemnika na mojim računalima RS232 porta.Ne mogu smisla tih podataka, ali ja ne brine sad kao moj glavni problem je odašiljač.The odašiljač koristi PIC mikro i vidio rezonator sa operativnim na 295,05 MHz.Moj problem je u tome kako se mogu koristiti ovaj odašiljač bez redesigning cijelu stvar i / ili će to biti lakše naći trasmitter da radi sa mojim učestalost i koristiti ga umjesto.Siguran sam da ne mogu jednostavno preuzeti PIC mikro iz odašiljač sklop i očekujem to feed it mojom podataka iz mog mikro.3. Ovo je moj post na raznim forumima, nisam stečen na puno odgovora pa sam se zalagao da se vi s više iskustva za smjer, pomoć, linkovi, pritužbe, što bi pomoglo.Ja bih čak vam dati prijemnik već osmišljen u sklopovska pločica sa PIC mikro u njemu.Ako ste bolji od mene elektronika znanja i program PIC-a te mogao vjerojatno programa vlastite PIC svojim kodom.Hvala Lupe