pomoć potrebna Interdigital s filterom

P

PaulHolland

Guest
Imam jedan interdigital dizajniran filtar s PARFIL program, rezultati izgledati savršeno u PARFIL program ali kad sam se izvoz i uvoz dxf u @ ds ili MWO dobivam potpuno različite rezultate.Filtar je off učestalost i učinkovitost je strašna.Bilo koji nit misli što se događa krivu ???..

Treba mi pojasni filtar za 4,4
do 5 GHz (0.5 dB boda)
5. poretka.

Pavla.

Jeste li pravilno definirati metal slučaju oko filtar?Vrlo je važno za ovu vrstu filtra.Ne znam što koristiti metoda analize PARFIL da simuliraju filter, ali ako je neka vrsta spoja analizu (ne EM-simulacija), kao što sam pretpostavimo - Vi ne može dati točne rezultate PARFIL s obzirom na ovu metodu simulacije mogu 't ispravno omogućava spregnuto linije efekte.Možete točno simuliraju ovog filtera samo pomoću EM-simulacija algoritama.

Srdačan pozdrav,
Kit-the-veliki

Imate li previše guste linije?Vezanje efekte u EM simulator za MWOffice se računaju točno za tanke linije.Debljina parametar je samo za gubitak dirigent izračuna.

Kao jare-the-rekao sam i veliki problemi iskusni u sklop simulacija nekog šnala-filtar.U krug-simulator nije samo pokrivanje spoj dvaju spregnuto linije u isto vrijeme.The vezanje na drugu spregnuto vodova bili su razlog mog simulacija ne uklapaju s izmjerenih rezultata.
Napokon sam oprtimized filtar sa 3d-razrješivač ali je prilično dugo trajati.Ako netko zna rješenje za brži optimzation postupka s filtrima u 3d-razrješivač's on je pozvan da nam kažete.

Srdačan pozdrav,

Spasomat

Quote:

U krug-simulator nije samo pokrivanje spoj dvaju spregnuto linije u isto vrijeme.
The vezanje na drugu spregnuto vodova bili su razlog mog simulacija ne uklapaju s izmjerenih rezultata.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back