pomoć plz, rano-kasni se koriste u procjeni vremena

A

abd_allah

Guest
može bilo tko objasniti jasno ili poslati mi apaper koji objašnjavaju rani-kasni vrata metoda koristi u procjeni vremena u pi / 4 DQPSK i 8DPSK (Bluetooth EDR)

Osnovni princip ranog kasni vrata-vremensko procjenitelj:
U demodulators imamo odgovara filtara ili Korelatori ... izlaz tih je biti odabran u vrijeme instant T (trajanje pulsa) kako bi dobili maksimiziranje SNR na izlaz ..
No, na prijemnik mi dont imati znanje T. .. procjene ovo T zove vrijeme procjene.
Sada sve što je puls oblikovanje se koristi, izlaz je čak i simetrična oko T. Dakle za početak s procjenom pretpostavljamo vrijednost od T. ... sada smo uzorak izlaz na dvije trenutaka, T-δ (rano) i T δ (kasno )......

Sada, ako su dva uzorkovani vrijednosti jednake, naš T leži točno između dva uzorkovanja puta smo izabrali (kao izlaz je čak i simetrično o T) ... tj. naših procjena bila ispravna.

Ali ako uzorkovani izlaza nisu jednaki, mi pomak vrijednost T u smjeru što svibanj izraditi uzorkovani vrijednosti jednake .....
mi i dalje ovo sve dok ne dobijemo jednaki uzorkovani izlaza ....
za više informacija ... možete proći kroz knjigu --- Digital Communication by: John G. Proakis

Pozdravi,
Sumit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back