pomoć oko single chip modem

S

shanren

Guest
hi, trebam jednu chip modem, 5v opskrbe, brzina prijenosa podataka od 1200bps-9600bps, može bilo tko pomoć mene? bilo koje informacije će biti dobro, hvala vam!

Što je to fizičko medijima za podatke communiction li namjeravate koristiti (kabel za napajanje, upletena parica, zraka, ...)?
Koju vrstu kodiranje podataka koju će koristiti (NRZ, Manchester, ...)?
Kakav modem (modem -> modulator-demudolator) uređaj koju traľite.
Kakav tip modulacije želite koristiti?S poštovanjem, pancir

potražite mx614 ili fx614

single chip 1200 digitalna frekvencijska modem ...
koristi za hamradio paket, aprs itd itd, vrlo lijepo jedan za korištenje s UC, nije potrebno max232 ...Srdačan pozdrav
Rebro

Bacite pogled na Cermetek modemi su riješeni svi telefonski krugova, te pravedan spajanje serialy u stranu, a na drugoj strani telefonski liniju.www.cermetek.com

Dakle, Silicon Labs, ima previše modemi setove od 1200bps da 33600bps (www.silabs.com)

Zatim, TDK ima vrlo dobar modem 2400 bps (73M2901).

Koristio sam Mxcom (mx614) modemi, i ne vole mene.

Mislim da bi trebao izgledati za OEM dobavljača, oni nude zajednice s differents modem chip (TDK, Connexant ...) i TTL sučelja možete se povezati izravno na jednostavan MCU.Oni su vrsta zajednice typicaly koristi u set top box.

Mislim da ne možete kupiti modem chip sama jer trebat će vam kvantitet da to učinite.

Evo nakon Conexant line kartice.

beuch.

Im 'koristeći CMX868 (v22.bis modem) i CMX866 (v22.bis modem s AT komande sagrađena u) u moje emmbedded modema i oni su vrlo dobro.

Možete ih naći obrazac www.cmlmicro.com

pozdravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back