Pomoć na paralelnom portu programiranje

H

hilarious_cool

Guest
Pozdrav, Treba mi pomoć u izradi Windows aplikacija koristeći Visual C za paralelni port.Im 'težak to broji broj impulsa primi moj krug i treba prikazati taj lik.Nisam upoznat sa C i da će stvarno poštovati pomoć.

Hvala unaprijed.

što su prozori u koristite.svoje tvrdo to ugovor na paralelnom portu Korištenje sustava Windows XP.

Im 'koristeći Windows XP.Možete li mi neki sugges rješenje.

Što vam je potrebno je:
- the PC port I/O library for engineeringPortIO
- Ja PC luka / O biblioteka za inženjeringŠto je PortIO?

PortIO je biblioteka koja će omogućiti lakši pristup do PC I / O Portovi i drugih sličnih objekata, posebno za uporabu u elektronici, projekata i drugih projekata za koje je potrebna kontrola vanjske elektronike preko PC I / O ports.Na kraju ove će se prijeći-platforma, omogućujući dosljedno sučelje za programiranje koja se koristi za programe za komunikaciju s PC I / O Portovi na oba Windows i Linux.

Ako želite besplatno knjiga za paralelni port sučelje.Onda preuzimanje datoteka Paralelni priključak iz yahoo grupe booksbybibin.
h ** p: / / tech.groups.yahoo.com / group / booksbybibin /

Ova knjiga objasnit će vam hardver i softver programiranje u C, koriste neke dll datoteke da učine isto u VC .

bibin john
www.bibinjohn.tk

Pogledajte u knjizi paralelnog porta kompletan Jan axleson.
online verzija je također available.search za to na net

Za Windows XP, te bi trebao biti koristi DLL koji podržavaju sustav Windows XP.
Ne možete čitati / pisati direktno na port kao što je programiranje na Windows9X ..
Mogao te pokušati preuzimanje datoteka DLL datoteke za WinXP (i sve verzije sustava Windows) u sučelju na paralelnom portu.

www.lvr.com
Last edited by Jonathan_T na 02 moći 2007 17:26, edited 1 time in total

Komponenta za izravan pristup IO luka za Windows 95/98/ME/NT/2000/XP.
http://www.winsoft.sk/ioport.htm

ne znamo freq vašeg ulaza app impulsa, ali ako pokušate koristiti za unos PIN-RS232 port za brojanje impulsa, možete kontrolirati da igle lakše da paralelno, u VC ANC VB.

bok
možete koristiti besplatni softver opozvao linxdriver "DLPORT", koji daje punu kontrolu paralelnog porta
napomena: Rember min pulse width možete država je 1,2 mikro sec

Ja sam ti šalju paralelno sučelje pomoću Matlab jer ovaj krug je 100% provjeren od strane mene ne možete koristiti kod kompajler se pretvara ovaj Matlab datoteke u C kod koristeći najnoviju verziju Matlab poput verzije 7 na odjelu
InshALLAH čim ću poslati u C kod za Paralelno sučelje
Brinuti
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back