pomoć molimo: vezano varijablu osjetljivost pojačala u CMOS

V

v_naren

Guest
Poštovani članovi
Imam osmislili LNA (induktivan izvor degeneracija) na 900MHz uz Q 36 koristeći negativni otpor sklopa.Ja sam težak to izraditi dobit varijabla LNA odavde dalje.Imam visoku serijska P cascode LNA s izvorom sljedbenika tampon pružati dobre S22 bi se slagala s 50ohms.nažalost od Q je direktno vezana za opterećenje otpora preko LC tank ... Imam dobitak od oko 40dB na 900MHz sa Q 36.Trebam napraviti dobitak varijablu iz-3dB do 22 dB ... bilo kakve ideje o tome kako postupiti? ... Trebam kaskadni varijablu oslabljivač Pretpostavljam!

ali problem je u tome što S22 i NF degradira prilično puno i izradu varijablu prigušnik s MOSFETs izgleda puno tougher zbog slabe linearnost i srodne probleme pristranosti ... Pokušao sam napraviti Gilbert cell previše .... ali ipak sam nesposoban kako bi se postigla potrebna prigušenja spektar koji će se od-43dB do 18dB ... problem je da sam koristeći 0.18um puni CMOS tech ... ugoditi pomoć mene

Možete pokušati koristiti VCC varijabilni regulator, pomoću P-FET kao kontrolira regulator.Ova metoda se koristi u nekim mobilnim Pas postizanja 30dB dinamičnog raspona.

pozdravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back