Pomoć: kako izmjeriti efektivna dielektrična konstanta u HFSS?

G

godsound

Guest
Hi all

Ja sam ne studirati mikrotrakasta sklopa.Korištenjem HFSS, JA postaviti micrpstrip linija i žele dobiti svoj impedancija kao i efektivna dielektrična konstanta.Međutim, ja sam bio koristeći HFSS za samo 4 dana, a ne znate kako to učiniti.Mislim da sam to iskoristiti val luku.Trebam li koristiti modalno ili upravljan driven terminal?I kako ih dobiti posebno efektivna dielektrična konstanta iz rezultata?

Mi, molim Vas pomoć po tom pitanju?Hvala.

Ako imate samo jedan terminal samo koristiti driven modalne Solver.Da biste dobili impedancija i efektivna dielektrična konstanta bilo bi vrlo zamorno to učiniti na HFSS vam svibanj koristiti druge fre pakete, kao što su linegauge iz čačinovič softvera

godsound Shalom,

To je lako postići s HFSS:

1) Koristite rješenje Driven Modal i waveport.Provjerite da li je oko 4 puta veća od dielektrične i 5 puta šira nego mikrotrakasta (sa svake strane).
2) U rješenje za postavljanje provjeriti "Riješite Portovi Only" rješenje.
3) Ako želite neke dodatne dodatne točnost promijeniti port Solver točnosti od 2% do 0,1% (u razvijenim kartica)
4) pokrenite simulaciju
5) Desnom tipkom miša kliknite na rezultate> Rješenje podataka.Kliknite Gamma kućicu.Djelotvoran Epsilon pojavljuje.

Pozdravi,
Itai

Hvala, Itai

Imam ga pronaći u HFSS 'pomoć dokument previše.Hvala bilo kako

Godsound

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back