pomoć combline filter u ADS

S

sandeepsreeman

Guest
hi ja dizajniran combline pojasni filtar u izgled oglasa jedan problem već uzimajući je kako napraviti preko rupa od stipline do zemlje i kako izmjeriti dimenzije otvora bi ta traka za spajanje na uzemljenje avion pomoći u tom aspektu

Studija moment -> supstrata -> napraviti / promijeniti sekcija

Project Manager - Model / Via, pritisnite desnom tipkom miša Add-Hole. Potom
ulazni krug centra (0,0), kliknite kruga rupa promijeniti svoju imovinu radijus i postavite je da bude 2.5D
izaberite Planar EM imovine u prozoru,
promjena BottomLayer se
GND
to je sve

xue_xd wrote:

Project Manager - Model / Via, pritisnite desnom tipkom miša Add-Hole. Potom

ulazni krug centra (0,0), kliknite kruga rupa promijeniti svoju imovinu radijus i postavite je da bude 2.5D

izaberite Planar EM imovine u prozoru,

promjena BottomLayer se

GND

to je sve

ja sam ne pravo, ja mislio ono što ste koristiti iwas dizajner, ali koristite ADS
najbolje želje

Bok,

u Momentum izgled prozora, prije svega morate nacrtati svoju rupu.Izaberite sloj (na primjer "Hole" sloj) i nacrtati.Ovisno o frekvenciji i na iznos koji ste to simulirati, Vas svibanj želite nacrtati ga kružno ili poligonal.Većina vremena, trg presjek je primjerena.Dimenzije kvadrata će biti gotovo isti kruga ste aproximating.

Kada ste zadovoljni s Vašim preko rupa, otiđite na Momentum -> Supstrat -> Create / Modify ..Meni.Imate dvije kartice.U prvom (podloge Layers), morate definirati Dielecric slojeve svoj dizajn stackup.Jednom tvoj dielektričnih slojeva su definirani, idite na drugu karticu (Layout Layers).imat će svoj dielektričnih slojeva Interleaved s "-------" simbol.Ovaj je metalni sloj svog PCB.Karta metalni sloj koje ste koristili u izgledu dizajna na pravo mjesto u stackup.Selectin sloj podloge možete karta rupe kao "Preko" (gumb na dnu. Sabe i simuliraju.

Pomoć moment može dati bolji uvid u razlike između lumped, 2D i 3D modela putem, kao i kako upravljati debele metalne ekspanziju.

Sretno.

S.

kemijski je napisao:

Bok,u Momentum izgled prozora, prije svega morate nacrtati svoju rupu.
Izaberite sloj (na primjer "Hole" sloj) i nacrtati.
Ovisno o frekvenciji i na iznos koji ste to simulirati, Vas svibanj želite nacrtati ga kružno ili poligonal.
Većina vremena, trg presjek je primjerena.
Dimenzije kvadrata će biti gotovo isti kruga ste aproximating.Kada ste zadovoljni s Vašim preko rupa, otiđite na Momentum -> Supstrat -> Create / Modify ..
Meni.
Imate dvije kartice.
U prvom (podloge Layers), morate definirati Dielecric slojeve svoj dizajn stackup.
Jednom tvoj dielektričnih slojeva su definirani, idite na drugu karticu (Layout Layers).
imat će svoj dielektričnih slojeva Interleaved s "-------" simbol.
Ovaj je metalni sloj svog PCB.
Karta metalni sloj koje ste koristili u izgledu dizajna na pravo mjesto u stackup.
Selectin sloj podloge možete karta rupe kao "Preko" (gumb na dnu. Sabe i simuliraju.Pomoć moment može dati bolji uvid u razlike između lumped, 2D i 3D modela putem, kao i kako upravljati debele metalne ekspanziju.Sretno.S.

Let us pretpostavimo da imate tri metalna sloja, a vi ih kartu za PC1, PC2 i PC3.Ako PC1 je avion TOP zemlje i PC2 je dno jedan, trebate dva sloja vias da ih međusobno, jedan ide od PC1 do PC2, a drugi ide iz PC2 do PC3.Na taj način ćete kopirati svoj kvadrata na (recimo) pcvia1, pcvia2 i PC2, kao, kao što im je potrebno metal interkonekcije u tom sloju učiniti kroz rupu.
Onda idete na th emenu sam bio prije nego što opisuju i karta pravo sloj na pravo mjesto.

kemijski je napisao:

Let us pretpostavimo da imate tri metalna sloja, a vi ih kartu za PC1, PC2 i PC3.
Ako PC1 je avion TOP zemlje i PC2 je dno jedan, trebate dva sloja vias da ih međusobno, jedan ide od PC1 do PC2, a drugi ide iz PC2 do PC3.
Na taj način ćete kopirati svoj kvadrata na (recimo) pcvia1, pcvia2 i PC2, kao, kao što im je potrebno metal interkonekcije u tom sloju učiniti kroz rupu.

Onda idete na th emenu sam bio prije nego što opisuju i karta pravo sloj na pravo mjesto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back