pojasni razmak problem, također

L

lhlbluesky

Guest
kao što znamo, pojasni razmak sklop ima dva stabilna operativni bodova, pa pokrenuti sklop je potrebno, ali ja nađi prema taj našto ja onesposobiti moj početak gore krug, i napraviti vdd fiksni istosmjernih napona, na primjer 1.8V za Šmic 0.18mm procesa, vref izlaz još uvijek može pokrenuti
nakon dužeg vremena oko 200ms, a ja bi moj krug, pokrenuti vrijeme je samo 3ms ili na taj način, JA pogodak bivše pojaviti jer je različit od nule statična propuštanje struje u krug, tako da čak i ako se ne pokrene krug, može pokrenuti i nakon dovoljno dugo vremena, da je pravo? ako ne pravo, ono što je ispravno slučaj?

drugo pitanje, netko kaže pojasni razmak sklop treba "mrtve točke", koja je statički stabilna radna točka koja se pojavljuje za no start up krug, ja ga dodaj nodeset za nmos pristranost tranzistor (vrata = 0) i pmos pristrasnosti tranzistor (vrata = vdd) ostvariti "mrtve točke" Kad sam se moje simulacija, je li to pravo?ako ne, kako dizajnirati "mrtve točke" ispravno?

pls popuštanje mene neki detaljan savjet, hvala svima.

Tako sam thinke je vaše pravo, moja prof je nekada mi govore da propuštanje struje će naplatiti ulaz Verzal od tranzistora na do počinje operat normalno.Dakle, ako želite na vlast dolje somthing morate povući dolje (ili zaustaviti) svaki wiche tranzistor može biti dangures

Mislim da u obzir i drugom slučaju, vdd uključivanje (0 do vdd), a ne fiksni vdd, ako ovaj krug (ne pokrene krug) mogu pokrenuti, vaš simulacije rezultat će biti pravo, i Vaše će se, rekao je u pravu.

jedno: ako test tvoj početak kruga, trebate postaviti vdd 0 do 1,8, a ne popravljajući 1.8.
početak je ubrzati početak gore i onemogućiti nula trenutnom stanju.
dvoje: ja ne razumijem, pls to opisati jasno!

prilikom simulacije, razmak medu pojasevima nije uvijek umrijeti.zašto nam je potrebna za pokretanje krug, to je zato što postoji neslaganje.

mrtve točke, morate postaviti točku koja će vaš krug un-djelo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back