pojasni filtar pitanje

S

sweet_nth

Guest
ok, ovo možda zvuk glupo, ali imam sljedeću situaciju,,,

želim dizajn pojasni filtar, te im koristeći opće amp svrhu op,
Internet izgleda kao filtar ovdje
http://www.fulcrum.ru/Read/CDROMs/NS/OA-28.pdf # search = 'pojasni% 20filter% 20op% 20amp'

problem je kad ja snage do op amp u filteru, izlaz je uvijek isti, bez obzira što je ono što se umeće (ako postoji)!svoj pravedan davanje moj napon dobitak, i ništa drugo, svoju ne ponaša kao filtar, moj ulaz je audio signala, te im koristeći istu napajanje za op amp, i audio pojačala (input) ..

što am ja kojega nema?zašto isnt moj sklop djeluje kao filtar?im koristeći lm748 op amp ..

yes, im siguran, kao i simulirani filtra pomoću softvera i to mi je dao točne rezultate!

ali kao što sam rekao, to se pitanje, što im uzimajući stalan izlaz bez obzira na ono što se umeće, čak i ako nema ulazne,,, (imam napajanje spojen na op amp iz V pin tho) ...

svoje moj prvi put da izgrade filter, ive ih dont na novine tisuću puta, ali kad to vrlo jednostavnih jedan nije funkcionirati, bio sam zbunjen, jer workes na teoriji, ja dont znati što im radiš krivo, pokušao sam 3 različite op pojačala ...i ja uvijek dobiti stalan izlaz ...

Mi ne možemo vidjeti što si učinio za analizu problema.Ali, čini se imate problema stabilnosti u svoj filtar.Ona oscilira?

davalac ja znam gdje je problem ja dao sagraditi filtere mnogo puta i to radi
na taj način pokušati iskoristiti LM358 ili pokušati da provjerite svoje veze opet kao da je najpopularniji kvara na praktični rad,
ja priželjkivanje to radi, ..

** Imate lijepo logotip.

mmohsen

Mislim da postoji svibanj biti problema s stabilnosti.Možete provjeriti da uzemljenje ulazni i izlazni napon promatranje, ako postoji oscilacija onda sklop je nestabilan ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back