M
mujee
Guest
hi guys
imam bio zamoljen da pokaže kako se mijenja kvadrat za val podigao kosinus impuls za oblikovanje.ono što sam učinio je generirana slijed pravokutnih impulsa, a zatim je prošlo kroz filtar firrcos.ali je učitelj rekao da ja sada bi trebao biti to rade na ovaj način
im trebala roditi trga val, a zatim iz nje oduzmite kosinus val da bi podigli kosinus val.ja je to oblik, ali sam dobio nije bila ispravna.to je bio poput polovine ispravljen sinusoid.
bilo koji sugestija?
x = (1:0.1:3);% polje za x osi trga vala
r = [1 0 1];% ulazne val
k = 1:30; k = 1;
x2 = pi: pi / 9:2 * pi;% za sinusni val
za i = 1:3
ako je r (i) == 1
x (k: k 9) = 1;% trg puls generacije
y (k: k 9) = sin (x 2) 1;% sinusni impuls energije jednake širine na trgu impuls
k = k 10
elseif r (i) == 0
x (k: k 9) = 0;
y (k: k 9) = 0;
k = k 10
kraj
kraj
stepenice (x, 'r');
hold on;
stem
figure (2)
t = xy;% uzimanje razliku od dva vala potrebna da biste dobili oblik
plot (t)Što je to ipak generira negativan pol sinus vala i oduzimati od trga vala impulsa i napraviti ništa ako unosa je nula
izlaz radnja nije ispravna.
kako to ispraviti ....... pomoć plz
imam bio zamoljen da pokaže kako se mijenja kvadrat za val podigao kosinus impuls za oblikovanje.ono što sam učinio je generirana slijed pravokutnih impulsa, a zatim je prošlo kroz filtar firrcos.ali je učitelj rekao da ja sada bi trebao biti to rade na ovaj način
im trebala roditi trga val, a zatim iz nje oduzmite kosinus val da bi podigli kosinus val.ja je to oblik, ali sam dobio nije bila ispravna.to je bio poput polovine ispravljen sinusoid.
bilo koji sugestija?
x = (1:0.1:3);% polje za x osi trga vala
r = [1 0 1];% ulazne val
k = 1:30; k = 1;
x2 = pi: pi / 9:2 * pi;% za sinusni val
za i = 1:3
ako je r (i) == 1
x (k: k 9) = 1;% trg puls generacije
y (k: k 9) = sin (x 2) 1;% sinusni impuls energije jednake širine na trgu impuls
k = k 10
elseif r (i) == 0
x (k: k 9) = 0;
y (k: k 9) = 0;
k = k 10
kraj
kraj
stepenice (x, 'r');
hold on;
stem
figure (2)
t = xy;% uzimanje razliku od dva vala potrebna da biste dobili oblik
plot (t)Što je to ipak generira negativan pol sinus vala i oduzimati od trga vala impulsa i napraviti ništa ako unosa je nula
izlaz radnja nije ispravna.
kako to ispraviti ....... pomoć plz